CuracaoNieuws | Artiest vergrijpt zich aan schoonmaakster

Door Persbureau Curacao

Het incident gebeurde dit weekend

De politie heeft de 41-jarige Colombiaanse artiest, Wilberto Alvarez, aangehouden op verdenking van verkrachting. De man zou twee optredens verzorgen op het eiland en verbleef in een hotel op Jan Thiel.

Zijn voorarrest is net met 8 dagen verlengd. Het incident gebeurde dit weekend. Alvarez zou zich vergrepen hebben aan een schoonmaakster van het hotel, toen die zijn kamer kwam schoonmaken.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | Artiest vergrijpt zich aan schoonmaakster

 1. Wat een rare reactie. Wat maakt het hoofd van een crimineel nou uit. Punt is dat de man zijn tengels had moeten thuishouden en niet een zwakkere pakken.
  Mijn god, wat een irrelevante reacties toch altijd hier.

 2. De man heeft wel een apart gezicht/hoofd, half indiaans half negroïde. Meestal is dit niet zo duidelijk te zien.

 3. ericlapas

  Kamermeisjes zitten vaak in een kwetsbare positie, behalve dat het hardwerken voor weinig geld is, zitten ze vaak met een wildvreemde opgesloten op een kamer.

  Er zijn zelfs verhalen van hotelgasten die op bed gaan liggen masturberen terwijl het kamermeisje haar werk doet. Het melden bij de directie heeft ook geen zin want het hotel kiest altijd voor de gast.

  Ik hoop in elk geval dat deze man zwaar gestraft wordt en Curacao niet meer in mag. Soms vraag ik me af, waar zijn al die vrouwen bewegingen, je hoort ze nooit behalve als het weer subsidie tijd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *