DolfijnFM | Bouwvakkers moeten duiken voor hun leven

de politie heeft een groot aantal hulzen in beslag genomen

Een groep bouwvakkers bij een huis in Fortuna Abou moesten gisteren dekking zoeken. Een rode auto kwam aangereden en een van de inzittenden leegde zijn geweer op het huis.

De mannen doken weg, waardoor geen van de kogels doel trof. Het waarom van deze schietpartij is nog onbekend, de politie heeft een groot aantal hulzen in beslag genomen.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Bouwvakkers moeten duiken voor hun leven

 1. “Behalve de 3 avonden pwk dat mijn vrouw een politie uniform aantrekt”. Wat een zielig figuur ben je toch.
  Ik zou zeggen ga sollicigteren ipv te ‘genieten’ van de onderstand die door ons hardwerken opgebracht moet worden, terwijl jij je onzin zit te verkondigen onder de boom.

 2. Dit is in het verleden al een keer gebeurt en ook op bouwvakkers, ben benieuwd of de politie wel een vorm van datamining toepast of dat ze elke keer vanaf nul beginnen.

  Het wordt tijd dat ze de politie gaan hervormen, naast de domme kracht (bijna 90%) moeten ook slimme jongens en meisjes erbij komen die met ict kan omgaan.

  Op dit moment hebben wij een management laag bij de politie die zich zelf beoordeeld en hoge salarissen geeft.

  Ik ben zelf nooit in aanraking met de politie geweest, nou ja, behalve de drie avonden per week die mijn vrouw een politie uniform aantrekt maar ik weet zeker dat het veel beter kan.

 3. We schieten maar een eind raak. Behoort dit ook tot onze cultuur?
  Daarom werd de subsidie van kas die cultura zeker gekort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *