DolfijnFM | Fonseca wil niet naar Curaçao

Volgens advocaat Marije Vaders zijn er geen aanwijzingen dat hij geen gevaar meer loopt op Curaçao.

Burney ‘Nini’ Fonseca wil niet naar Curaçao worden overgebracht. In een kort geding achter gesloten deuren eist hij gevangen te blijven in de gevangenis van Vught in Nederland.

Dat meldt de Èxtra. Daar zit hij een gevangenisstraf van 26 jaar uit voor betrokkenheid bij de moord op Helmin Wiels in 2013.

Volgens advocaat Marije Vaders zijn er geen aanwijzingen dat hij geen gevaar meer loopt op Curaçao. Ook woont zijn hele familie nu in Nederland. Uitspraak volgende maand.

Bron: DolfijnFM

8 Reacties op “DolfijnFM | Fonseca wil niet naar Curaçao

 1. Wáááááát??????? Heeft hij Helmin Wiels vermoord???? Écht????? En weet mamma dat Burney??? Had je niets anders te doen Nini???? Naar een film gaan of zo. Een feestje bijvoorbeeld, zwemmen, knikkeren, vliegeren, verstoppertje spelen. Er is zóóóóveel te doen op Corsow jongen, mooie mollige dames etcétera. Schaam je Nini, foei. 26 jaar is gelijk aan: 1352 weken…..9490 dagen…..227760 magere uurtjes…..1.365.600 seconden…….wel een beetje te weinig hoor……..

 2. Fonsenca heeft niets te “WILLEN”, Fonseca moet “DOEN” wat hem gezegd wordt. Hij heeft geen “RECHTEN” meer, allen “PLICHTEN”. Basta.

 3. Hij heeft niks te willen eigenlijk. Gewoon one way KLM of TUI!

 4. Gilbert Janzen

  Is ook zo gewoon terug sturen.
  Hij kwam en woonde op korsow
  en ook daar de moord gepleegd.
  Kwam alleen hier om te schuilen dus gewoon op de vliegtuig zetten. Daar is tenminste een echte gevangenis en geen hotel.

 5. Abraham Mossel

  Marija en Fonseca hebben een leuk spelletje bedacht, Fonseca wil niet terug en Marija zegt dat hij op curacrim geen gevaar loopt !!. De waarheid is anders, Fonseca heeft in Fught een eigen cel met eigen toilet en tv 24 uur pd 2 x brood maaltijd 1 x warm eten, ontspannigzaal met alles erop en er aan. In Corraal specht zit hij met 4 man in een cel met een toilet die hij moet delen, drie keer vreten wat de pot schaft als er wat te schaffen is ? voor de rest is er niks nada noppes te doen. Vind je het gek dat deze hufter niet uit zijn paleisje in NL word gestuurd, maar Marija zal er straks wel een verhaal van gezinsbreuk in gooien, nou aan zijn gezin had Fonseca moeten denken toen hij de moord op Helmin Wiels organiseerde. Gewoon naar Curacrim en daar zijn straf laten uitzitten, dat is straf en niet zitten in Nederland. Daar zit je in een derderangs hotel.

 6. Haha, betaalt curacao de rekening van dit staatshotel ?

 7. Deze yu di Kòrsou zit 100x liever in de gevangenis van de makambas dan in de 3e wereld gevangenis die doorb yu di Kòrsou als Quincy Girigori worden bestuurd.

 8. Brian Mariano

  Gevangen zitten, wat is dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *