DolfijnFM | OM legt beslag op salaris Gerrit Schotte

Oud-premier van Curacao Gerrit Schotte. Foto ANP

Het openbaar ministerie heeft beslag gelegd op het salaris van Gerrit Schotte. Hij moet 1,8 miljoen gulden betalen na zijn vonnis in de ontnemingszaak.

Daartegen ging de oud-premier wel in beroep. Schotte zegt dat hij vervolgd wordt voor een donatie die niet hij gebruikte, maar bedoeld was om de MFK-campagne te financieren.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | OM legt beslag op salaris Gerrit Schotte

 1. Abraham Mossel

  De Narcist en pathologische leugenaar, denkt nog steeds dat hij over 6 dagen vrij gesproken word door de cassatie uitspraap, vergeet het Raaf, je gaat het Hok in.

 2. Ik las bij koninkrijksrelaties.nu dat het OM slechts beslag legt op een derde deel van het salaris/vergoeding van de heer Schotte. Normaal is dat op alles beslag wordt gelegd behalve op dat deel dat benodigd is in verband met uitgaven voor de allernoodzakelijkste dagelijkse levensbehoeften. Wie heeft ,waarom en hoe is dit bij het OM bepaald?
  Het OM acteert sowieso vreemd ( ook) in deze zaak.
  Het OM wilde bijvoorbeeld helemaal niet tot vervolging overgaan ware het niet dat ze gedwongen werd door een actie van een eerzame burger.
  ( Ook bij het OM in Nederland schijnt niet alles comme il faut te gaan. Alle diffuse heilige huisjes worden omver gehaald in deze internet-tijd en dat is maar goed ook.).

 3. En Constancia nu ook nog .

 4. Op water en brood dus, zelfs al voor het gevang..

 5. He, he, gaan we hem nu eindelijk eens aanpakken, werd tijd, nu nog de bak in.

 6. Geen Statensalaris van 13,000+ meer.

  Dat wordt handje ophouden bij schoonpapa van der Dijs, zoals hij dat eerder deed bij zijn vorige schoonpapa Salas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *