Hopelijk volgende week feestverlichting

WILLEMSTAD — De binnenstad is nog niet zo feestelijk verlicht als zou moeten door enkele ‘onvoorziene situaties’, zo meldt Sharo Bikker, woordvoerder van Aqualectra, desgevraagd aan de Amigoe.

kerstVorige maand werd aangekondigd dat grote delen van de stad kerstverlichting zouden krijgen, het zogenoemde ‘Pasku Fiesta di Lus’, en dat dit feestelijk zou worden geopend op 28 november. De organisatie ligt in handen van Fundashon Pasku Fiesta di Lus, die hierbij samenwerkt met Openbare Werken en Aqualectra.
De kerstverlichting die vorig jaar is gebruikt is al opgehangen, maar een groot deel van de nieuwe verlichting moet nog aankomen op het eiland. Bikker weet niet hoeveel tijd het in beslag gaat nemen om de rest te installeren, maar hoopt dat in de loop van de volgende week de kerstverlichting een feit zal zijn.

bron: Amigoe

To Top

0 Reacties op “Hopelijk volgende week feestverlichting

  1. Abraham Mossel

    Het werk met het Aqualectra bedrijf zal wel eens een keer vlot verlopen,onze buurt zit al een jaar te wachten op het verwisselen van 2 lantarenpaal lampen.En wat betreft de kerstverlichting, moet nog aan komen?,is die container met nieuwe verlichting dan al betaald? van Naf 125.000,00 beloofd door Gerrit de Raaf in 2011,.Tjonge Tjonge het blijft een zooitje op dit eiland.Niks kan eens goed gaan?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *