Ingezonden | Speak for yourself!

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Enkele vakbonden hebben weer eens gemeend dat zij de spreekbuis zijn voor het volk. Niet voor mij in ieder geval. Het feit dat ze ons eiland aanstaande dinsdag weer eens plat willen leggen is niets anders dan weer een poging om hun gelijk te krijgen.

Terwijl de halve wereld de situatie in Venezuela atkeurt vinden deze mensen dat wij met de heer Maduro moeten gaan ‘praten’. Het is duidelijk dat de heren en dames van deze vakbonden er verschillende agenda’s op nahouden en er alleen op uit zijn om de huidige situatie te destabiliseren.

Wij staan voor verschillende uitdagingen op dit eiland en wat wij nu nodig hebben is samenwerking.

Onnodige ‘bomboshi’ daar kopen wij op dit moment niks voor.Trouwens een aantal jaren geleden heeft de vakbondswezen zich in de politieke arena gestort. Het was een groot fiasco en op enkele ‘pastechi’s’ na zijn wij er als eiland niets mee opgeschoten.

Albert Comenencia,
Curacao

5 Reacties op “Ingezonden | Speak for yourself!

 1. Kous o de kop Albert. Deze niet door de bevolking gekozen vakbondsleiders(!) zijn er alleen op uit alles te destabiliseren en grijpen elke gelegenheid aan dit te doen om daarna weer gezellig carnaval te vieren .

 2. De Rechtsstaat

  EXTRA (pagina 10):
  ABVO, NAPB, SAP, SITEK i
  STrAF ku reunion pa tur
  ámtenar awe 7 or na ABVO.

  Helaas, heden ochtend hebben ze geen tijd om in gesprek te gaan.

 3. @rechtstaat, Ga dan in gesprek met Maduro Conquet en val geen anderen er mee lastig.. Opvallend hoe vaak men protesteerd, Staakt etc.. De politieke maffia heeft geen macht dus laten ze de vakbonden het vuile werk doen,

 4. De Rechtsstaat

  Ik moet toch effe terugkomen op mijn vorige post. Er is schijnbaar ook een oproep voor een vreedzame actie buiten het parlementsgebouw gepland voor vandaag. Is dat wat A.C. bedoelt met “onnodige bomboshi”?

  Ik doelde op de actie bij het ABVO gebouw, uitgeroepen door vijf overheidsvakbonden! Die zijn boos op minister Conquet, want die wil ook graag de Madurootje uithangen.

 5. De Rechtsstaat

  Beste A.C, halen wij niet het e.e.a. door elkaar heen?

  De z.g. actie van dinsdag 19 februari 2019 heeft niks met Venezuela te maken!

  Deze actie van 19 februari 2019 wordt juist gebruikt om ten toon te stellen, dat v.w.b. samenwerking deze huidige regering wat moeite mee heeft.

  Zou je toch niet verwachten van al die knappe koppen bij elkaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *