ParadiseFM | Achtste stakingsdag onderwijsvakbond Sitek

Darius “Lio” Plantijn sitek | Extra

Vandaag gaat onderwijsvakbond Sitek de achtste stakingsdag in. Gisteren overlegde de vakbond nog met minister van Onderwijs Marilyn Alcalá-Wallé.

Vandaag hoopt de vakbond een bevredigend antwoord van de overheid te krijgen. Het gaat behalve om het schoonmaken van scholen ook om salarissen en gebrek aan materiaal.

De overheid gaat vandaag proberen een akkoord op papier te krijgen. Als dat lukt, is de kans groot dat de actie voor het weekend wordt opgeheven. Minister Alcalá-Wallé gaf gisteren aan dat er geen sprake is van strijd met de vakbond. Ze snapt dat er zorgen zijn bij de onderwijzers en ze wil proberen tot een oplossing hiervoor te komen

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Achtste stakingsdag onderwijsvakbond Sitek

  1. Beste @Bulibuli, je hebt het waarschijnlijk gemist maar tijdens een interview op TV begon Plantijn plotseling als een geit te mekkeren. Op zich heel raar niemand begreep het, het eerste wat je denkt natuurlijk is, spoort de man wel?

  2. @ericlapas, waarom noem je dhr. Plantijn kabritu?

  3. Heb begrepen dat er één en ander tussen Lio kabritu Plantijn en Cova in het verleden is voorgevallen. “Nan dos no ta parti un pan ku otro”. Cova heeft zijn hulp aan Sitek aangeboden maar er kwam geen reactie van Lio Plantijn. Nou, “Lio, ban dera hacha laga Cova bin aden”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *