ParadiseFM | KLM-vlucht naar Curacao uitgeweken naar Ierland

KLM vliegtuig op weg naar Curacao maakt noodlanding. Volgens een passagier in het vliegtuig is er een medepassagier onwel geworden.| Persbureau Curacao

De vlucht van KLM met vluchtnummer KL0735 is zojuist omgeleid naar Ierland in verband met een medisch noodgeval. Het toestel was onderweg van Amsterdam naar Curacao.

Volgens een passagier in het vliegtuig, Robin Warmerdam, is er een medepassagier tijdens het eerste deel van de vlucht onwel geworden.

Deze passagier is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. “Momenteel wordt er door de brandweer gekeken naar de vloeistof zodat het vliegtuig hopelijk zo snel mogelijk een doorstart kan maken richting Curacao”, zo laat Warmerdam weten aan Paradise FM. De vlucht had al anderhalf uur vertraging bij vertrek uit Amsterdam.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | KLM-vlucht naar Curacao uitgeweken naar Ierland

  1. Veel mensen realiseren zich niet maar vliegen is net topsport, tijdens een vlucht kan iemand flink uitdrogen. Tijdens een vlucht van 3 uur kan je wel 1,5 liter vocht verliezen.

    Net als het beoefenen van topsport moeten mensen zich verzekeren dat ze voor een lange vlucht wel in goede conditie zijn. Maar zoals altijd zijn ze onzorgvuldig en zadelen anderen liever met hun problemen op.

  2. AlKLM Walle?

    Het inbrekersgilde weet nu in ieder geval dat Robin Warmerdam voorlopig niet thuis is.

    Hij had nog kunnen vermelden dat de sleutel onder de deurmat ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *