ParadiseFM | Veroordeelde Burney Fonseca mogelijk naar Curaçao

Hij zit voor zijn veiligheid vast in Nederland | Persbureau Curacao

Volgens de advocaat van de voor moord veroordeelde Burney Fonseca wordt hij binnenkort mogelijk terug gestuurd naar een cel op Curaçao.

Fonseca is veroordeeld tot 26 jaar wegens betrokkenheid bij de moord op Helmin Wiels. Hij zit voor zijn veiligheid vast in Nederland.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Veroordeelde Burney Fonseca mogelijk naar Curaçao

  1. Voor zijn veiligheid in NEDERLAND?????????? NEDERLAND??????? In Nederland in een één persoon cel?? Kom op zeg! Dagelijks goed en lekker en vitaminerijk eten en drinken in een Nederlandse cel, douchen wanneer je wil, een spic en span omgeving? Je eigen toilet, gasten en familieleden in alle rust en vrijheid én zonder controle ontvangen, waarbij drugs en smartphones dagelijks worden binnengesmokkeld, op proefverlof gaan, een (roof) overval plegen met zelfs dodelijke gevolgen etcétera etcétera. No sir, Nederlandse gevangenissen zijn te vergelijken met de New Yorkse Waldorf Astoria, Caeser’s Palace, Concorde Hotels, Omni Berkshire Place etc. Stuur hem direct terug naar Curacao tussen de ratten, schorpioenen en duizendpoten. En laat hem daar peinzen over zijn zondige neigingen.

  2. Abraham Mossel

    Wat ? veiligheid voor Fonseca, gaf de op geld belustigde Fonseca, Helmin Wiels ook zijn veiligheid, om hem te waarschuwen dat ze hem op 5 mei wilden vermoorden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *