Telegraaf | ’Soms trekt ze pakjes cocaïne door de wc’

Echtgenote Barry Hay houdt rockster in toom. Openhartig interview met Barry Hay en zijn vrouw Sandra Ⓒ Hollandse Hoogte

Barry Hay wordt flink onder de duim gehouden door zijn vrouw Sandra. Dat is volgens de Golden Earring-frontman hard nodig. „Want anders ga ik in excessen”, zegt hij in VIVA.

„Ik kan soms in zo’n ’vieze cirkel’ – zo noem ik dat – belanden, waar ik moeilijk uitkom, omdat ik mijn kater probeer te verdrinken”, geeft Barry als voorbeeld. „En die katers worden steeds erger. Na een paar dagen begin je te verloederen. Sandra kan dat heel goed remmen. Soms giet ze alle drankflessen leeg. Of trekt ze pakjes cocaïne door de wc. Dan sta ik daar beteuterd naast, als een klein jongetje dat billenkoek heeft gehad. Maar ik weet dat ze gelijk heeft. Ik voel me ook beter als ik geen kater heb.”

Volgens Barry is hij ook vaak nog een groot kind. „Dat heeft z’n voor- en nadelen. Het is best lekker als kind door het leven te gaan. Kinderen zijn open en impulsief, dat is het leuke. Maar kinderen moeten ook gecorrigeerd worden en dat doet Sandra dus bij mij”, zegt hij.

Barry en Sandra zijn inmiddels meer dan dertig jaar samen. Zonder haar kan de 69-jarige rocker niet meer. „Een tijdje geleden was San ernstig ziek, er was zelfs sprake van dat het misschien écht ernstig kon zijn. Die gedachte, dan zou ik… ik weet niet wat. Ik kan niet zonder Sandra.”

Bron: Telegraaf

3 Reacties op “Telegraaf | ’Soms trekt ze pakjes cocaïne door de wc’

  1. Aardige vogel. We trainen al heel wat jaren in de Hilton gym. Wat iemand privé doet zou mij een zorg zijn.
    Een goed artiest, Sandra heeft zich enorm ingezet om het bejaardenhuis van de grond te krijgen. Kritiek hebben opeen ander is wel erg easy, vooral als je zelf niets voor de mensen doet!

  2. Abraham Mossel

    Ja je moet toch wat doen om in de belangstelling te staan hé Barry,
    hoe gekker hoe beter zou ik zeggen, snuif maar lekker door jullie neuzen hebben de goede vorm jij en je lady hebben geen rietje nodig, Gerrit de Raaf ook niet.

  3. Goeie muzikant, Barry, maar hij en zijn vrouw zien er uit als een stel chollers met hun verlepte tattoos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *