15 aanhoudingen ‘Ta Basta Awor’

ta basta awor

15 aanhoudingen ‘Ta Basta Awor’

WILLEMSTAD — Van 3 tot en met 7 oktober zijn er in het kader van de campagne ‘Ta Basta Awor’ 15 aanhoudingen verricht, bijna 300 personen gecontroleerd, en 10 wapens en 19 zakjes marihuana in beslag genomen. Dit blijkt uit een verslag dat de lokale politie naar de pers heeft gestuurd.

Uit het verslag blijkt dat er in totaal 279 personen, 49 auto’s en 4 bromfietsen zijn gecontroleerd. Verder zijn er ook 10 objecten in beslag genomen die als wapen gebruikt kunnen worden, net zoals 19 zakjes marihuana en verschillende marihuanasigaretten.

In het kader van de campagne zijn er van 3 tot en met 7 oktober in totaal 15 aanhoudingen verricht. 7 personen zijn aangehouden voor het begaan van verschillende strafbare feiten, waaronder overvallen waarbij geweld is gebruikt. Verder zijn er bij verschillende invallen ook 3 personen aangehouden voor onder meer overtreding van de wapen- of opiumwet. Ook zijn er 5 personen aangehouden voor wie een arrestatiebevel was uitgevaardigd. Het ging in deze gevallen om diefstal en overtreding van de wapenwet.

Verder moesten functionarissen van het Ta Basta Awor-team ook 3 chauffeurs opdragen om donkere folie van hun autoruiten te verwijderen.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *