Ingezonden | Haven Veiligheidsinspectie (HVI)

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Roli Perret Gentil aan het woord

De HVI is een typische ambtenareninstantie. Een van de meest desastreuze van de instanties. U moet een boot keuren. Deze boot heeft u lokaal gekocht. De boot is ook lokaal gebouwd. Gaat u netjes met uw aankoopfactuur naar de HVI, krijgt u daar een juffrouw die totaal geen idee heeft waarover het gaat.

Waar komt de boot vandaan? Hoe bedoelt u? De boot is op Curaçao gekocht. Ja, maar heeft u invoerrechten betaald? Hoe bedoelt u? De boot is lokaal gekocht. Ja maar heeft u een bewijs dat de boot invoerrechten heeft betaald? Hoe bedoelt u? Niet alleen is de boot op Curaçao gekocht maar hij is lokaal gebouwd. En hoe weten wij dat? Hoe bedoelt u? Als de boot geen invoerrechten heeft betaald, dan kon hij toch niet ingevoerd worden op Curaçao?

Naast het feit dat ik u net heb gezegd dat de boot lokaal is gebouwd. Ja meneer, maar dan moeten we een bewijs hebben van de bouwer dat hij invoerrechten heeft betaald. Wat? Waarom? Je betaalt toch geen invoerrechten voor iets dat lokaal is gebouwd? Nou dan hebben we een probleem. De romp is uit Amerika, meneer. Uit Amerika? Waarom zegt u dat? Alle rompen komen uit Amerika. Hahaha. Weet u wel wat een romp is? In één woord: triest. Ik zal niet doorgaan.

Roli Perret Gentil,
Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *