Politie berichten

politie-bericht1

Verdachte diefstal Fuik aangehouden

Willemstad – De politie heeft de 22-jarige op Curaçao geboren E.E.K.B. aangehouden op verdenking van een gewelddadige diefstal in mei van dit jaar bij Fuik. Op die dag bedreigde de verdachte een 59-jarige man en maakte hem 500 gulden afhandig. De verdachte is voorgeleid bij een hulpofficier van justitie die zijn gevangenneming gelastte voor verder onderzoek.

————–

Man schrikt en raakt gewond

WILLEMSTAD — Een man die vermoedelijk niets te zoeken had op het terrein van het Building Depot aan de Erieweg is gewond geraakt tijdens een vluchtpoging. Met verschillende snijwonden aan het hoofd is hij door een ambulance afgevoerd.

Het politieonderzoek ter plaatste wees uit dat de tweeëndertig jarige man op het verboden gebied rondliep met de bedoeling ijzer mee te nemen. Gevaarlijk aangezien er nog altijd opruimwerkzaamheden plaatsvinden op de plaats waar het Building Depot afbrandde. De man schrok van de chauffeur van een kraan die zijn werkzaamheden hervatte. Op dat moment was het slachtoffer bezig in de hoop ijzer die daar opgestapeld lag. Van schrik wilde hij wegvluchten en is tijdens zijn haast waarschijnlijk gevallen en gewond geraakt. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis vervoerd.

———–

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *