37-jarige Michel vierde verkeersdode 2013

One man with one word!!WILLEMSTAD — Joël Daniel Michel (37) is gistermiddag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken, nadat hij afgelopen zondag betrokken was bij een ernstig auto-ongeluk op de Sta. Rosaweg.

Het slachtoffer reed ‘s avonds laat op de Sta. Rosaweg richting Schottegatweg Oost, maar verloor op een gegeven moment de macht over het stuur en botste tegen een vangrail en vervolgens tegen een lantaarnpaal.
Volgens de politie reed hij waarschijnlijk te hard, waardoor de auto na de botsing ook nog eens over de kop sloeg.

Michel werd uit de auto geslingerd, waardoor hij ernstige verwondingen aan onder andere zijn hoofd opliep.
Hij werd zwaargewond met een ziekenwagen naar de polikliniek van het St. Elisabeth Hospitaal gebracht, waarna hij op de intensieve zorgafdeling werd opgenomen.
Zijn verslagen vrienden hadden de hoop dat hij uit zijn coma zou ontwaken, maar kregen gistermiddag officieel het bericht dat Michel de vierde verkeersdode van dit jaar is geworden.

Michel (tweede links) met naast hem ‘Ello’ Makaya bij de prijzenuitreiking op Aruba.

Michel (tweede links) met naast hem ‘Ello’ Makaya bij de prijzenuitreiking op Aruba.

Michel was een gevangenbewaarder, die bij cellenblok 1 in Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK) werkte, en hij was erg sportief.
Zo was hij een van de sterspelers van het voetbalteam De Sterren, speelde hij ook met het veteranenvoetbalteam van SUBT en was hij lid van een team van Bolas Criollas, dat vorig jaar sub-kampioen werd op Aruba.Een verslagen Ellery ‘Ello’ Makaya, voorzitter van het team van Bolas Criollas ‘The Destroyer’, vertelde over hun leuke tijd samen en benadrukte dat zij nu een van hun beste spelers hebben verloren en dat zij hem heel dankbaar zijn voor zijn inzet bij de wedstrijden op Aruba.

“Hij was echt een hele positieve man, die ons veel te vroeg heeft verlaten”

, zei hij vanochtend desgevraagd tegen de Amigoe.
Makaya en bestuurslid Raishel Trinidad wensen de teamgenoten, nabestaanden en vrienden van het slachtoffer sterkte toe in deze moeilijke tijden.

De begrafenis van Michel vindt plaats aanstaande zaterdag van negen uur tot elf uur ‘s ochtends bij Morada Santa Bottelier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *