3de Inbraak in 2 weken bij Angelo’s

Angelo’sWillemstad – Bij de op Curaçao bekende kledingzaak Angelo’s is afgelopen dinsdagavond voor de derde keer in twee weken tijd ingebroken. Dat heeft de manager van Angelo’s tegenover deze krant bekendgemaakt.

Twee weken geleden werd er in het filiaal van Angelo’s aan de Breedestraat in Punda ingebroken. Vervolgens werd maandagavond een steen gegooid door de ruit van het filiaal aan de Schottegatweg, tegenover Promenade Shopping Center. Ditzelfde gebeurde dinsdagavond weer. Tijdens de inbraak in Punda hebben de verdachten twee weken geleden niet veel buit gemaakt, zo liet de manager desgevraagd weten.

,,Het enige wat ze toen hebben meegenomen is wat losgeld dat in het kluisje lag, in totaal zo’n tweehonderd gulden. Toen ze ervandoor gingen hebben ze op de weg naar buiten nog wat kleine dingen zoals riemen meegenomen”, aldus de manager.

Bij de inbraak afgelopen maandag in het filiaal aan de Schottegatweg was de buit aanzienlijk groter.
Volgens de manager van Angelo’s hebben de verdachten die avond een ruit ingegooid.
Vervolgens zijn ze naar binnen gerend en hebben alles meegenomen wat ze maar konden pakken. De manager kon gisteren nog niet vertellen wat de totaalwaarde van de gestolen goederen is. Afgelopen dinsdag hebben onbekenden wederom getracht een inbraak te plegen door een steen door de ruit te gooien.
Dit keer brak de ruit echter niet.

,,Ze werden hierdoor gestoord en maakten zich vervolgens uit de voeten zonder iets mee te nemen”, aldus de manager tegenover deze krant.

De manager sprak gisteren de hoop uit dat de zaak snel zal worden opgelost.
Het personeel van het filiaal aan de Schottegatweg is gisteren weer normaal aan het werk gegaan, maar heeft wel de angst uitgesproken voor een inbraak op klaarlichte dag.

,,Stel je voor dat dit gebeurt wanneer wij hier zijn”, is de veelgemaakte opmerking die de manager de afgelopen dagen heeft gehoord.

De politie liet gisteren weten druk bezig te zijn met het onderzoek.

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *