FOL vraagt naar Wechi

godett en papa godettWILLEMSTAD — FOL-Statenlid Anthony Godett wil van minister Charles Cooper (Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, MAN) weten wanneer er een aanvang zal worden gemaakt van volkswoningen te Wechi.

Godett verwijst in zijn brief aan de minister naar een gerechtelijke uitspraak van 11 mei vorig jaar, waarin de rechter stelde dat de overheid een nieuwe beschikking moest maken voor de bestemming van Wechi. De overheid had zes weken om in beroep te gaan.

Godett wil nu weten of de regering van deze mogelijkheid gebruik heeft gemaakt. Godett wijst erop dat op dit moment er zo’n 9000 mensen op de wachtlijst van de FKP staan. Volgens Godett is er in de afgelopen zeventien maanden niet één huis door FKP is afgeleverd.

Door woningen op Wechi te bouwen kan er volgens de FOL-leider een oplossing worden gevonden voor de huizenproblematiek op het eiland. Godett vraagt de minister om alle relevante informatie over de laatste ontwikkelingen over Wechi naar de Staten te sturen, alsook de laatste begroting en het jaarverslag van woningbouwstichting FKP.

Bron: Amigoe
Dossier: Project Wechi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *