AD | Bándabou krijgt voorproefje CNSJF

Parke Himno i Bandera | Jeu Olimpio

Met een gratis concert van 4Rteto Krioyo heeft organisator Fundashon Bon Intenshon Bándabou gisteravond een voorproefje van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) cadeau gegeven.

Het concert vond plaats bij Parke Himno i Bandera in Barber. Onder begeleiding van de bekende pianist, componist en arrangeur Enrico Henriquez bracht het kwartet – dat verder bestaat uit Gilbert Braaf op de drum, Clark Elisabeth op de bas en Albi Navas op de saxofoon – een lokaal en Venezolaans ritme en salsa ten gehore, evenals bekende en eigen composities.

Bron: Antilliaans Dagblad

13 Reacties op “AD | Bándabou krijgt voorproefje CNSJF

 1. Loli, lola, lolo, lolita, etc etc-:)

  De discussie is weer subliem, y’all.
  In navolging van een aantal andere ‘reaguurders/sters’ stop ik er ook mee en wens ik jullie het beste.

  Naar mijn becheiden mening kan de redactie beter de functie reageren stoppen. Het is echt te gek voor woorden aan het worden.

 2. Volgens @nombre, “Als was ik in 1973 nog niet eens geboren” en in een andere reactie van @nombre, ” Wat kan mij dat nou schelen, lolo! “. Waar is de tijd gebleven dat jongeren, respect voor ouderen hadden? By the way ik heb het opgezocht en ik kon het niet vinden maar volgens mij moet lolo met dubbel l, lollo.

 3. @ nombre, ben net ff terug gekomen van mijn jacht, was van plan om ff te gaan vissen met onweer, vangt goed. […]

  Dacht jij dat jij indruk op mij kon maken met jou jacht? Wat kan mij dat nou schelen, lolo! Je bent ondanks al jou geld diep ongelukkig en dat zal je blijven ook, moordenaar! Je bent slechter dan de kwaad die jij wilt bestrijden. Stop jou geld maar waar de zon niet schijnt! Juist ja, daar!

 4. @Mossel klopt! Als was ik in 1973 nog niet eens geboren.
  De dag des oordeel zal jij erger dan een wild varken gillen als de duivel jou komt halen!

 5. Abraham Mossel

  @ nombre, ik heb je ff al een tijd geleden laten door AIVD en FIOD laten door lichten, je kwam er niet echt helder uit, achter jouw naam staat pediolaan met de grote letter An.s op naaier. Ben er ook achter gekomen dat jij van 1973 t/m 2006 , eerst 7 ( en 7 jaar lang )ww uitkeringen heb gehad via het SFB Sosial bouw nijverheid fonds in Amsterdam, daarna in verschillend Hoofd steden , 6 socialedienst op gelicht , en nu geniet van een AOW uit NL terwijl nog nooit een dag hebt gewerkt, luiaard!!!!!!. daarbij heb je ook nog een AOV uitkering van CURACRIM. die alles komt straks boven water, als Gerritje en PIK en consorten gaan praten om hun eigen haggie zoveel mogelijk schoon te praten cq vegen?.

 6. Abraham Mossel

  @ nombre, ben net ff terug gekomen van mijn jacht, was van plan om ff te gaan vissen met onweer, vangt goed, maar in dit geval kwam ik de storm, genoemd, nombre de op naai doos en de coca vervoerder Gerrit de Raaf , en politieco Pik de smokkelaars tegen.

 7. @Mossel je hebt zeker de smaak te pakken, he? Je vroeg laatst nog om toestemming om mensen in de Shut te gooien. Tegen betaling? En je durft het over God te hebben? De hel zou je bedoelen!

 8. @Mossel beter een blower dan een moordenaar! Over tot de orde van de dag.

 9. Abraham Mossel

  @ nombre, CNSJF is alleen opgezet door die schatrijke laaielichter, om zijn gigantische witwasmachine te gebruiken, als je de organisator moet geloven komen er honderd duizenden bezoekers opa af, ja denk beeldig, maar ja dat kan je een blo’er als nombre niet wijs maken, die kan de tafel van 10 nog niet eens opzeggen, wel de 100% zeik lul uithangen. Over tot de orde van de dag.

 10. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

 11. En onderstand, Nombre!

 12. De doorsnee Curaçaoenaar houdt niet van Jazz-muziek maar van salsa-muziek. De manier waarop men zit te kijken zegt al genoeg, wat moeten we hiermee op Bandabou? Geef ons maar Salsa en Tambu!

 13. Zo te zien lijkt de bewoners van Bandabou niet erg enthousiast. Ik denk dat zij meer van een bon tambu zullen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *