AD | Carrefour zoekt 80 lokale krachten

Begin 2019 zal de Franse supermarktketen Carrefour geopend worden | Jeu Olimpio

Er wordt met man en macht gewerkt om het meest westelijke deel van het complex van Sambil nog vóór het eind van dit jaar klaar te maken om Carrefour te kunnen huisvesten.

In eerste instantie gaat Carrefour op zoek naar circa 80 gekwalificeerde lokale krachten die worden opgeleid conform de moderne bedrijfsvoering van deze keten. Gisteren is de komst van ‘na Walmart de grootste supermarktketen ter wereld’ officieel aangekondigd tijdens een bijeenkomst voor genodigden, onder wie ministers, zakenrelaties en mediavertegenwoordigers.

Begin 2019 zal de Franse supermarktketen Carrefour geopend worden. De supermarkt voldoet aan de hoogste uitgangspunten van klimaatbewust en innovatief opereren, die op Curaçao nog niet bekend zijn.

Bron: Antilliaans Dagblad

5 Reacties op “AD | Carrefour zoekt 80 lokale krachten

  1. Wat is de toegevoegde van Carrefour , hebben we niet genoeg van dit soort locaties .

  2. De vreugde kent geen grenzen bij de mischmachers hier.

  3. In plaats van 80 lokale krachten kunnen ze beter 40 latinos nemen.

  4. Hier zoekt men 80 arbeidskrachten. Wat te denken over de arbeidskrachten die ontslagen worden bij een Centrum Mahaai, Piscadera, van Tweel, Goisco, Cost u less Mangusa etc. Deze nieuwe supermarkt maakt alles kapot op het eiland.

  5. Ik ben bang dat dit nog meer tot verborgen armoede zou leiden, mensen die op een vlees afdeling werken maar zelf geen stukje vlees kan veroorloven, mensen die op de groente afdeling werken maar geen stukje fruit voor hen en hun kinderen kunnen veroorloven. Het is vrij simpel in Sambil wordt de huur per vierkante meter berekend dus de loonkosten moeten laag gehouden worden. Wellicht is dit de verklaring waarom in Sambil zoveel Latina’s werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *