AD | Ceremonieel afscheid politieagent

Eerbetoon Michael Cromwijk | Jeu Olimpio

Tijdens de afscheidsceremonie van politieagent Michael Cromwijk (45) die vorige week dood werd gevonden in zijn huis, hebben zijn collega’s een korpseer verzorgd.

Een stoet van politiewagens reed gisterochtend langs wijkbureau Rio Canario, via de woning van de overledene naar het crematorium in Brievengat. Daar begon om 9.00 uur de ceremonie.

Op initiatief van enkele agenten werd voor het eerst ook een ‘last call’ gehouden via de Centrale Meldkamer. Daarbij werd Cromwijk opgeroepen en nadat het aan de andere kant van de lijn stil bleef, werd een bericht uitgezonden waarin de korpsleiding haar dankbaarheid uitte over de inzet van Cromwijk. Foto Jeu Olimpio

Bron: Antilliaans Dagblad

4 Reacties op “AD | Ceremonieel afscheid politieagent

  1. Eric, als je gisteren het nieuws had gezien, kon je gezien hebben dat deze politieagent in het geheel niet dik was.
    Tevens was hij regelmatig op het nieuws te zien in de rubriek polisial van Telecuracao en TV Direct bij een aanhouding of verkeers controle.

  2. Abraham Mossel

    Nou ik heb de optocht wel mee gemaakt, veel toeters en bellen, motor politie en witten volg wagens prachtig om te zien in Jan Sofat.

  3. @ericlapas, Daarom blijven ze ook vaak in de auto zitten in de airco.

  4. Ik heb deze politieagent nooit gezien maar wat wel opvalt is dat heel veel politieagenten bijna niets meer aan lichamelijke beweging doen. De ene is dikker dan de ander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *