AD | Chartervlucht naar Curaçao voor CNSJF

CNSJF | Jeu Olimpio

Willemstad – Speciaal voor het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) 2018 is een non-stop chartervlucht geregeld vanuit Trinidad naar Curaçao.

Hierdoor krijgen meer passagiers uit Trinidad de kans om van het grootste muziekspektakel van Curaçao en de regio te genieten.

Minister Steven Martina (MAN) van Economische Ontwikkeling en de Curaçao Tourist Board (CTB) maakten gisteren het nieuws van de vlucht bekend. De chartervlucht zal donderdag 30 augustus vanuit Port of Spain in Trinidad vertrekken en op zondag 2 september terugkeren. De vlucht wordt uitgevoerd door een Boeing 737 van Avior Airlines en heeft een capaciteit van 140 stoelen.

De chartervlucht is het resultaat van een handelsmissie naar Trinidad die onlangs onder leiding van Martina heeft plaatsgevonden. Tijdens het bezoek aan het land werd de behoefte van de bewoners om het CNSJF 2018 bij te wonen, goed duidelijk, zo laat de minister van Economische Ontwikkeling weten.

Door beperkte stoelencapaciteit op deze route heeft Martina samen met CTB een chartervlucht geregeld zodat bezoekers uit Trinidad ook het festival kunnen bijwonen.

Bron: Antilliaans Dagblad

2 Reacties op “AD | Chartervlucht naar Curaçao voor CNSJF

  1. Wat een wereld nieuws. Martina heeft CNJF op de wereldkaart gezet. 140 extra toeschouwers. Wat een minister allemaal voor elkaar kan krijgen en regelen. Wat een economische vooruitgang. Leert Martina het nooit om de publiciteit een beetje te mijden met onzin successen?

  2. Wij weten allemaal dat negers, van een feestje houden. Vandaar dat deze foto mij een beetje verbaasd. Het zou toch niet zo zijn dat de zwarten geen werk en geld hebben om een feestje te bezoeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *