AD | Colombiaans schip gearriveerd

De gouverneur van La Guajira, Wilson Rojas Vanegas waarmee Alcalá-Wallé eerder in Colombia afspraken maakte voor nauwere samenwerking | Antilliaans Dagblad

Het eerste schip met zestig ton aan groente, fruit, dierenvoer en honing is gisteren uit Colombia aangekomen en hartelijk verwelkomd door de minister van Cultuur, Marilyn Alcalá-Wallé en plaatsvervangend minister van Economische Ontwikkeling, Armin Konket.

Aanwezig was ook de gouverneur van La Guajira, Wilson Rojas Vanegas waarmee Alcalá-Wallé eerder in Colombia afspraken maakte voor nauwere samenwerking.

Het transport is ook mogelijk geworden door de bedrijvengroep Gran Caribe van Wilbert Gertruida en de groep Malécon van Yesid Medina.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | Colombiaans schip gearriveerd

 1. Fred Schiedam

  Voedselhulp uit Colombia voor Curacao!!!
  O jee, er moet wel voor betaald worden.
  En … wie controleert de voedselveiligheid?

 2. Nou zo’n heerlijk mandje fruit zal het gewicht van Alcale etc wel goed doen-:)

 3. ericlapas

  Het is voor mij moeilijk te bepalen waarom de twee mensen *********** op de foto zo blij zijn. Het is toch niet gratis neem ik aan, zijn ze blij omdat ze de Colombianen aan omzet helpt.

  Ik neem aan dat deze goederen vanuit het noorden van Colombia bij Barranquilla is verscheept dat is de regio waar het drugskartel, Valle del Norte actief is dus kan mij de blijdschap van de Colombianen voorstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *