AD | Cooper lacht om app screening VDC

,Ik ben destijds gewoon door de screening gekomen en gouverneur Frits Goedgedrag heeft in een brief aan minister Piet Hein Donner van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties geschreven hoe de screening is verlopen.”

Willemstad – Charles Cooper, nummer twee op de lijst van MFK en de beoogde premier voor het interim-kabinet, reageert lachend als hij gevraagd wordt een reactie te geven op een app die wordt verspreid met een memo uit 2010 over de screening van de Veiligheidsdienst Curaçao (VDC).

Hieruit blijkt dat Cooper, Gerrit Schotte, Jacinta Constancia en Nasser El Hakim van MFK en René Rosalia – toen van PS – niet positief uit de screening kwamen. ,, De VDC heeft op grond van horen zeggen mijn goede naam besmeurd”, zo laat Cooper tegenover deze krant weten. ,,Ik ben destijds gewoon door de screening gekomen en gouverneur Frits Goedgedrag heeft in een brief aan minister Piet Hein Donner van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties geschreven hoe de screening is verlopen.”

Cooper denkt dat de app door politieke tegenstanders is verspreid. ,,In de memo is de naam van Gilbert Ricardo ook met mij in verband gebracht. Ricardo heeft bij de VDC zijn beklag hierover gedaan.

In een officiële brief die Ricardo heeft ontvangen, wordt verklaard dat de informatie onjuist is.” De onjuiste informatie zou door een medewerker van VDC zijn verspreid, aldus de formulering van de brief, die in handen is van deze krant. De memo van VDC is vorig jaar in de verkiezingstijd ook al opgedoken, zo merkt Cooper op. ,,Bij de verkiezingen van vorig jaar heeft Gilbert Sparren van TV Direct de zaak weer opgerakeld.”

Bron: Antilliaans Dagblad

13 Reacties op “AD | Cooper lacht om app screening VDC

 1. Het openbaar ministerie is veel te zwak, zij zijn niet in staat een gedegen en goedonderbouwde aanklachten inte dienen. Met half werk kunnen de rechters niet echt veroordelen aangezien die vonissen door de hoge raad in nederland altijd worden gecancelled, Dus dat veroordelen heeft geen zin. Het is zaak en een must om het openbaar ministerie van Curacao te versterken uit Nederland, zodat goed onderbouwde en gedegen aanklachten( die niet rammelen) kunnen worden ingediend , waar de rechters iets mee kunnen. En die dan niet gecancelled worden, op grond van een rammelende aanklacht. Hier ligt een dringende taak voor de Gouverneur en de rechterlijke macht.

 2. +10!

  Vergeet ook niet naar wiens pijpen (lees PS) ze allemaal lafhartig dansten. Reden genoeg om de beruchte poppetjes op hun plaats te laten, anders …!

 3. De genen die die screening hadden uitgevoerd warren als slagers die zijn eigen vlees keurde hahahaaaaaaaaaaaaaaa.

  Wie het laatst lacht lacht het beste.

 4. Wat een gezelschap op de foto.

  De corrupte Cooper en de crimineel Schotte, het van moord verdachte hangbuikzwijn Wilsoe alias loopjongen van Robbie dos Santos, de failliete shoarmavreterHakim, en natuurlijk monkey Carlos Monk.

  Monk vliegt van partij naar partij en staat nu weer op de lijst van KdnT, die er geen moeite mee had deze dronken onverzekerd ongekeurd zonder wegenbelasting betaald en zonder rijbewijs over de weg slingerende idioot binnen te halen.

  De byside van Monk, mevrouw Martha Merien, die van monkey Monk een salarisverhoging van 10 schalen kreeg met een nabetaling van 100,000 (uit belastingmiddelen wel te verstaan) staat overigens ook op de kieslijsten.

  En boven dit alles is ook monkey Monk verdachte in de moord op Wiels.

  http://www.versgeperst.com/nieuws/262460/monk-aangehouden-wegens-wegpiraterij.html

  https://knipselkrantcuracao.wordpress.com/2012/04/18/benoeming-martha-merien-teruggedraaid/

  https://drimble.nl/dossiers/multicultureel/antillen/22058683/carlos-monk-verdachte-in-zaak-magnus.html

 5. JA, triest dat deze maffia bende zichzelf nog steeds keurige mensen kunnen noemen.
  Wat gaat er toch mis bij het OM en de rechters, dat het ze niet lukt dit tuig uit te schakelen….
  ongelooflijk dat dit in dit land mogelijk is binnen het koninkrijk???

 6. ja, die smerige Romer zal hem wel door de screening laten komen, die is zelf zo corrupt als de pest.
  Cooper lacht als een boer met kiespijn…
  als hij door de screening komt dan weten we meteen dat de screening niet deugd en dat daar addergebroed zit bij het VDC

 7. als je naar die foto kijkt zou het hele stel dat daar afgebeeld is achter slot en grendel moeten.

 8. @Abraham Mossel. Je raakt een gevoelige snaar door te stellen “en waarschijnlijk nu ook nog!” over de greep in de overheid. Mijn kritiek op PAIS, Glen Sulvaran, PNP en PAR is dat ze alle aangezette marionetten in de overheid hebben laten zitten en zelfs alle vertrouwen hebben geven. Ik hoef geen namen te noemen. De rapporten Rosenmuller en Willems hebben duidelijk aangegeven dat de relaties scheef liggen. Evenals de aanklachten tegen de bevindingen van Terry Hernandez. Maar niemand doet niets. We gaan vrolijk verder. Daarom ligt onze economie op z’n gat en blijven wij betalen voor de flaters die gemaakt worden. Nu er geen meerderheid meer is wordt moord en brand geschreeuwd. Opeens hebben ze (via verkiezingen) onze hulp nodig om de corruptie aan te pakken en deze geen bovenhand te geven. Ik wil ook geen criminelen als onze volksvertegenwoordigers, maar zal ook de PAR en PNP straffen voor hun slappe houding (net als PAIS tijdens de laatste verkiezingen).

 9. Het feit dat Constancia en Schotte door die screening kwamen zegt wel genoeg!

 10. ,, De VDC heeft op grond van horen zeggen mijn goede naam besmeurd”

  Welke GOEDE NAAM?

  Bij de reisbureaus misschien, want deze payaso snoepreisde maandelijks businessclass en 5 sterren hotel de hele wereld over, op kosten van de burger.

  Zo ging hij eens naar China om een nieuw stoplicht te bekijken – een reis die bijna een ton heeft gekost – , terwijl we onze huis tuin en keuken stoplichten niet eens werkende kunnen houden.

 11. Tja, Michel Romer, Schottes marionet en neukvriendje van MOT hoofd Elvira Rosaria, zou Bin Laden, Josef Mengele en Al Capone nog door de screening hebben laten komen.

  Dat Cooper door en door corrupt is weet het hele eiland. Uiteraard heeft de MFK (met al 3 strafbladen op hun lijst) daar geen enkel probleem mee. Sterker nog, het is een voorwaarde om op hun lijst te komen.

 12. Abraham Mossel

  Gemakshalve vergeet hij “Cooper,landje PIK” ook erbij te vermelden dat niet alleen de VDC in de binnen zak van Gerrit de Raaf zat “en waarschijnlijk nu ook nog!” maar ook die flapdrol en nederlands kontedraaier, slappe marionet Piet Hein Donner te bang was om een rel te veroorzaken, optreden kon hem zijn toekomstige baantje kosten, de rechter hand van de “toen Koningin Beatrix”. Ook is Gerrit de Raaf & maffia vriend Cooper zeker het rappoort Rosenmuller vergeten!. Als Cooper door de screening komt, kan je curacrim door het tiolet heen spoelen. Curacao is dan voor de buitenwereldse inversteerders nog geen dubbeltje meer waard, alleen de maffia zal hoogtij vieren.

 13. Roadrunner

  Gemakshalve vergeet hij erbij te zeggen dat toen de VDC door Schotte buitenspel was gezet en dat de “screening” een wassen neus was….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *