AD | Curaçao in haar glorietijd

Carnaval Gran Marcha | Jeu Olimpio

Vandaag wordt het carnavalsseizoen van 2019 afgesloten. Ook dit jaar werd tijdens de Gran Marcha volop genoten van een kleurrijke en fantasievolle parade.

De carnavalsgroepen werden begeleid door de Rei di Tumba 2019 ‘Dibo’ Doran, die zijn winnende tumba ‘Kòrsou ta den su gloria’ (Curaçao is in haar glorietijd) zong. Deze foto’s zijn van de optocht van afgelopen zondag.

Foto Jeu Olimpio

Bron: Antilliaans Dagblad

5 Reacties op “AD | Curaçao in haar glorietijd

 1. O wat een lekker ding!! Smak smak!!

 2. ericlapas

  Volgens Brian S, “Heeft Monifa nog steeds die oude makamba als sugar daddy?” Nou Brian als Monifa bepaalde vaardigheden beheerst waardoor ze deze ouwe nog een goede tijd kan bezorgen, is er niks mis mee.

  Zelfs maak ik het dagelijks mee, mooie vrouwen die mij dingen vragen, van de nieuwste mobiele telefoon tot geld voor wat siliconen borsten. Mijn vraag is altijd, wat krijg ik er voor terug? Het favoriete antwoord is, ik kan je alleen met mijn lichaam betalen, als ik de nieuwe borsten heb, mag je als eerste aan zuigen.

  Dat zijn vrouwen die weten hoe het werkt, voor niks gaat alleen de zon op zullen we maar zeggen. De waardeloze vrouwen zijn die altijd zeggen, God zal je belonen, dan heb ik altijd als antwoord, nou vraag het aan God dan.

 3. Verschil tussen Monifa en ons Marriott hotel?

  Aan Monifa is meer verbouwd.

 4. Denk het wel Brian S, want Kenley Jansen kon ze niet krijgen.

  Vond haar wel goed bij Maarten Schakel passen, 2 enge creeps bij elkaar.

  On topic: we hebben we een waardeloos volk hier, maar ere wie ere toekomt, van het carnaval maken ze ieder jaar iets prachtigs.

 5. Heeft Monifa nog steeds die oude makamba als sugar daddy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *