AD | DC Tax & Legal officieel gestart

DC Tax & Legal is per 1 januari de rechtsopvolger van het voormalige Meijburg & Co Caribbean

Willemstad – DC Tax & Legal heeft onlangs een borrel georganiseerd om de officiële naamswijziging van het bedrijf te vieren. Tevens werd van de gelegenheid gebruikgemaakt om de nieuwe website te lanceren en werd de bedrijfsvlag voor het eerst gehesen.

DC Tax & Legal is per 1 januari de rechtsopvolger van het voormalige Meijburg & Co Caribbean. Het advieskantoor telt iets meer dan dertig personeelsleden, verdeeld over Curaçao (hoofdkantoor), Aruba, Bonaire (voor de BES-eilanden), Sint Maarten en Nederland.

Desgevraagd geeft de leiding van DC Tax & Legal aan vooralsnog gehuisvest te blijven op de huidige locatie aan de Emancipatie Boulevard, Dominico F. ‘Don’ Martina. Het kantoor staat onder leiding van partner Wendell Meriaan.

Bron: Antilliaans Dagblad

7 Reacties op “AD | DC Tax & Legal officieel gestart

 1. white collar crime

 2. DC Tax & Legal zal bestaan uit de dezelfde KPMG boeven?

 3. Beste @LaStiwz, ik heb over nagedacht en dit is mijn beste idee tot nu toe, waarom niet? De overheid betaalt een vermogen aan consultancy dus bedrijven die gehandicapten en werklozen in dienst nemen, krijgen voorrang bij opdrachten. Als wij criminaliteit willen bestrijden en mensen een kans willen geven, moeten mensen ook merken dat werken loont.

 4. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 5. @Lapas: werkelozen en gehandicapten verplicht opnemen.?
  Kunnen we vrijdags op happy hour aan elkaar vragen: “heej vrind, hoeveel lapassen heb jij in rondlopen?”

 6. Weer een adviesbureau erbij, blijkbaar valt er veel geld te verdienen met advieswerk. Het wordt tijd dat de overheid bedrijven gaat verplichten om een percentage gehandicapten en werkelozen in dienst te nemen.

  Wij geloven allang niet meer in reïncarnatie dus wij kunnen niet lijdzaam blijven toekijken dat bepaalde groep mensen hun hele leven lang, langs de kant staan.

 7. Leuk zo’n borrel, maar feit blijft dat DC Tax & Legal voortkomt uit de porkeria van KPMG, dat ten onder is gegaan door schandalen en tuchtzaken.

  En dan is er nog niet eens onderzoek gedaan naar de honderden miljoenen declararties aan APNA en SVB, voorheen het melkvee van het met 2 vorken declarerende KPMG. Zo’n onderzoek zou de ontmaskering van KPMG goeroe Peter Grootens betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *