AD | De pot die de ketel verwijt…

De pot die de ketel verwijt...

De pot die de ketel verwijt… | Cartoon Antilliaans Dagblad

Bron: Antilliaans Dagblad

5 Reacties op “AD | De pot die de ketel verwijt…

 1. Abraham Mossel

  Leuk vooral met dat hondje. Maar heb de schooier net gehoord op onderstaand
  progam over 21 politieke prutsers. Daar hoor je de narsict cq psychopaat en als bekend staande pathologische beroeps leugenaar Gerrit de Raaf praten of dat de oplichter al weer minister president is, nou zal mij benieuwen, mischien dat hij dan toch een obsessie voor mij word @ Anthony@ en dat ik dan inderdaad het over een ander boeg moet gooien en er over na ga denken hoe dit stuk gezwel verwijderd kan worden uit de curacrim gemeenschap, er moet toch een op lossing zijn om hem op een nog langere vakantie te sturen die hij al krijgt in het Koraal Spegt gevang.

 2. Je ziet dit bij Schotte en Thode, beiden voorzien van een strafblad.

  De zoon van Schotte is inmiddels van school geschopt wegens drugshandel, de zoon van Thode zit een lange gevangenisstraf uit wegens grote drugssmokkel.

  Als je als ouder geen enkele blijk geeft van enige normen en waarden kun je niet verwachten dat je kinderen dat wel hebben.

  Amerigo Thode is overigens zo lelijk dat hij alleen een vrouw kan vinden in het blindeninstituut of in de Caprileskliniek, maar hij loopt nu rond met een piepjonge latina die zijn kleindochter had kunnen zijn.

  Puro amor… of toch de 15K belastinggeld die wij allemaal maandelijks aan hem verkwisten?

 3. @Margret. In een beschaafd land waar de personen ook beschaafd zijn. Helaas is het beschaafde Curacao veranderd de laatste 10-15 jaar, waarbij mensen zeer egocentrisch, materialistisch en a-sociaal geworden zijn. Dit geldt niet alleen voor de bevolking van de lagere klasse, maar ook voor de topklasse, die eigenlijk goed voorbeeld moet geven. Hier gaat de regel ook op net als bij ouders en kind. Als de ouders een slechte (gedrags) voorbeeld geven kan je ook niet verwachten dat je kind zich zal ontwikkelen tot een persoon die zo room is als de paus.

 4. In een beschaafd land stapt een politicus op die een stevige overtreding gemaakt heeft.

  Hier blijven ze met een veroordeling tot 3 jaar cel gewoon zitten.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26403361/__Minister_met_slok_op_in_auto__.html

  Of de politie gelooft het wanneer ze zeggen dat het geen alcohol was maar medicijnen, of niet Rob Blaauw?

 5. Iedereen die nog achter deze criminele idioot aanloopt hoort of in Bon Futuro thuis of in de Capriles kliniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *