AD | Doble R krijgt straatnaam

Doble R krijgt straatnaam |

Doble R krijgt straatnaam | FOTO JEU OLIMPIO

De bekende Curaçaose muzikant Rignald Silvestre Recordino, beter bekend als Doble-R, is gisteren geëerd met een straatnaam. Volgens de regering krijgt hij hiermee erkenning voor zijn positieve en waardevolle bijdrage aan het eiland. Minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport, Irene Dick en minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Earl Balborda bezochten de muzikant eerder om hem het nieuws te vertellen.

Bron: Antilliaans Dagblad

5 Reacties op “AD | Doble R krijgt straatnaam

  1. Het is beter pas een straatnaam naar een Curacaoenaar te noemen als hij onder de grond ligt.

    Neem Andrew Jones, we noemen een straatnaam naar hem en vervolgens komt hij alleen nog maar in het nieuws door zijn hoerenlopen, openbare dronkenschap en het mishandelen van vrouwen.

  2. Dit is schandalig, ik heb begrepen dat Naño Rosario, Mr. Saab en doble R samen behoorlijk aan de bevolkingsgroei hebben bijgedragen. Sorry ik ben even vergeten dat wij op Curaçao zijn, dat is zeker een straatnaam waard en vooral als de kinderen zonder vader opgroeien.

  3. Beste bram, omdat hij de cd heeft laten drukken.

  4. Wat leuk om dit te lezen. Juist omdat ik tijdens ons bezoek aan Curaçao (na 34 jaar) bij Cyril Pater op bezoek was en hij ons twee CD’s heeft gegeven. “Lo bo korda riba mi”en “Cd aniversario Vol. 1” Helaas is mij niet duidelijk waarom Cyril Pater in het rijtje staat met: “Un danki epeshal ta bai na:….”

  5. Dr.B.F.Wormgoor

    Masha, masha pabien ku Road RR !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *