AD | Dolfijn FM week lang ‘groene radio’

Dolfijn FM op groen

Dolfijn FM op ‘groene radio’

Willemstad – Dolfijn FM maakt komende week ‘groene radio’. Alles staat vanaf maandag in het teken van duurzaamheid.Zowel voor als achter de schermen zal Dolfijn FM een stuk milieubewuster te werk gaan.

,,We vinden het belangrijk om met onze tijd mee te gaan. We geloven dat bewuster met je omgeving omgaan, de toekomst is. Daarmee kun je niet snel genoeg beginnen, dus nemen we graat het initiatief met deze actie”, aldus stationmanager Egon Sybrandy.

Luisteraars maken bovendien kans op prijzen, zoals een dag lang rijden in de BMW i3, een volledig elektrische auto. Met duurzaamheid zijn volgens de radiomaker veel leuke dingen te doen:

,,Dutch Durables plaatst gedurende ‘Dolfijn FM goes green’ zonnepanelen op ons dak. We zenden dus groen uit. De dj’s gaan een week lang op de fiets naar hun werk. Er komen eilandverbeteraars aan het woord die bijzondere dingen doen op het gebied van milieu, recycling en duurzaamheid. En luisteraars maken kans om een dag lang in de BMW i3 te rijden, een van de volledig elektrische huurauto’s op Curaçao.”

Eveneens nodigt het station zijn luisteraars uit om vrijdag mee te helpen met Cura Doet. Voor dit vrijwilligersinitiatief op 20 en 21 maart bouwt Dolfijn FM een nieuw ‘greenhouse’ voor Kinderoorden Brakkeput. Daarin kunnen de jongeren hun eigen gewassen verbouwen. De radiozender is op zoek naar tien luisteraars die samen met de dj’s de handen uit de mouwen willen steken.

logo-dolfijnfm

Meer informatie over de actie is te verkrijgen op de website van het radiostation.
www.dolfijnfm.com

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *