AD | ‘Don’ Martina geëerd met naambordje

Dominico F. ‘Don’ Martina Boulevard

Dominico F. ‘Don’ Martina Boulevard

De ‘Emancipatie en Rijkseenheid Boulevard’ heet vanaf nu de Dominico F. ‘Don’ Martina Boulevard. De oud-premier van de Nederlandse Antillen werd gistermiddag met deze onthulling bedankt voor zijn werk voor de Curaçaose gemeenschap.

Gouverneur Lucille George-Wout, premier Ivar Asjes en de ministers van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport Irene Dick en Verkeer, Vervoer, Ruimtelijke Planning Suzy Camelia-Römer waren bij de plechtigheid aanwezig.

De groet tussen twee oud-premiers van de Nederlandse Antillen voor de ceremonie begon zorgde voor een bijzonder plaatje.

Ook de zoon van Martina, oud-minister van Economische Ontwikkeling, Steven Martina, was aanwezig en sprak vol trots over zijn vader.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | ‘Don’ Martina geëerd met naambordje

 1. stanley Held

  Zegt meer over Don dan de rest. Pourier krijgt zijn straat denk ik. Was ook goed. Even wachten. In dit geval heeft men gekozen voir de Don.jamner.

 2. Volgens het bord oo de foto heet de straat: EMANCIPATIE BOULEVARD Dominico F “Don” Martina, maar dat terzijde.
  Niet dat ik hem zijn straat niet gun, maar waar blijft een straat vernoemd naar Miguel Pourier????? Of past hij niet in het denkbeeld van de politiek correcte YdK?

 3. Don Martina heeft zich van de MAN afgekeerd sinds Cooper daar aan de touwtjes trekt.

  De MAN was vroeger een alom gerespecteerde partij die integriteit en burgerfatsoen uitstraalde.

  De inhalige Cooper, die in 2010 wegens corruptie natuurlijk niet door de screening kwam, heeft het imago van de partij volledig vernietigd met zijn gegraai en vriendjespolitiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *