AD | Druk met cruisepassagiers

Ernest ‘Jackie’ Voges-pier als aan de Tula-pier | Jeu Olimpio

Wie gisteren een bezoek bracht aan Willemstad, was er duidelijk niet alleen. Zowel aan de Ernest ‘Jackie’ Voges-pier als aan de Tula-pier lagen grote cruiseschepen.

De Freedom of the Seas en de Carnival Sunshine brachten duizenden mensen op de been in het centrum. Daar moeten de lokale ondernemers voorlopig even op teren, want het eerstvolgende cruisebezoek staat pas weer gepland voor 18 juni. Dan meert de Monarch van Pullmantur Cruises aan.

Foto Jeu Olimpio

Bron: Antilliaans Dagblad

6 Reacties op “AD | Druk met cruisepassagiers

 1. @mmmmm, ik weet tenminste dat men commentaar zo schrijft.
  En interessant doe ik ook niet dat laat ik aan jou over…

 2. @Joep, of je beschilderde drijfhout wilt kopen. Ja, daar staan er veel kraampjes van…
  Een MegaPier behoort ook een Mega verkoop aan de kade te hebben met veel meer assortiment. Het is gebouwd met belastinggeld en we mogen onze mening geven. Ik heb niet aan de MegaPier verdiend…

 3. nombre =weer een schreeuwlelijk die absoluut niets weet en even interessant wil doen.
  Hou je komentaar als je alleen deze onzin wil uitkramen.

 4. Joep Meloen

  @ nombre,

  Ooit op de megapier geweest ? Daar staan wel degelijk allerlei stalletjes, doch het aantal is beperkt. Ze zijn allemaal verhuurd en er is een wachtlijst.

 5. ericlapas

  Ik ben weleens op een cruiseschip geweest volgens mij is op een schip meer te beleven dan in heel Punda. De enige reden dat toeristen aan wal komen is om de benen te strekken lijkt mij. Sommige toeristen die voor de tweede keer Curacao aandoen, doen niet eens de moeite om aan land te komen die blijven lekker een partijtje minigolven aan boord. De naam al, Tula-pier, what the fuck heeft Tula met toerisme te maken.

 6. En, er staat geen kip om wat te verkopen aan de toeristen.
  100 miljoen belastinggeld voor een MegaPier maar de gewone burger kan geen moer aan verdienen. In het buitenland verdient de het gewone volk wel wat aan toerisme. Zet kraampjes waar het geld binnenkomt, en ga niet zeuren dat de toeristen dit en dat niet kopen, want wij zijn af te toe OOK toeristen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *