AD | Expansie luchthaven Hato

Expansie luchthaven Hato | Jeu Olimpio

Op luchthaven Hato, geëxploiteerd door Curaçao Airport Partners (CAP), wordt al enige tijd met groot materieel gewerkt aan uitbreiding en upgrading van de terminal.

De werkzaamheden zijn ten behoeve van een verbetering van de efficiëntie van passagiersstromen; zowel bij aankomst als bij vertrek. Ook de commerciële infrastructuur heeft de aandacht. Binnenkort presenteert CAP de jaarcijfers.

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “AD | Expansie luchthaven Hato

  1. Joep Meloen

    Leuk dat men zoveel geld investeert, doch men zou toch moeten weten dat alleen de aanwezigheid van een vliegveld niet gaat leiden tot meer toeristen. Een vliegveld is geen bestemming, een vliegveld is noodzakelijk kwaad, meer niet.
    Met de ondergang van Insel een feit zal het aantal passagiers drastisch gaan dalen, met als gevolg dat de kosten van CAP door een kleiner aantal passagiers moeten worden opgebracht.
    In normale mensentaal heet het dan dat de tarieven fors omhoog moeten en reken maar dat CAP dat gaat doen. Daarmee maken ze Curacao nog onaantrekkelijker voor de toerist en zo helpt CAP mee aan de ondergang van het eiland.
    Welke lolbroek had ook alweer verzonnen dat privatiseren van een vliegveld een goed idee was ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *