AD | Feest voor 750 ouderen

Reda Social | Jeu Olimpio

Reda Sosial heeft afgelopen donderdag een kerstconcert georganiseerd voor 750 zestigplussers. De activiteit vond plaats in het kader van het ouderenprogramma van Reda Sosial, dat als belangrijkste doel heeft om de ouderen uit hun sociaal isolement te halen.

Het betreft de afsluitingsbijeenkomst van een jaarprogramma dat gedurende dit jaar in 25 wijken is uitgevoerd. Maandelijks krijgen de ouderen een bedrag van circa 500 gulden te besteden voor sociaal-educatieve activiteiten, zoals uitstapjes, lezingen, handenarbeid en gezondheidsvoorlichting. Ook premier Eugene Rhuggenaath (PAR) gaf acte de présence.

Foto Reda Sosial

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “AD | Feest voor 750 ouderen

  1. Abraham Mossel

    Nog geen commentaar heren cq dames azijn zeikers , Plasje, DE Rechtstaat, Norbert George, etctra, dat alles geel kleurt, leuke kerst foto hé Gerrit de Raaf, had jij ook kunnen maken als je eerlijk was geweest, nu zit je in het hok te kram peren met de kerst, geen vette dikke kalkoen, eend, haas en een dikke rollade, dat vreet Cooper wel voor je op, samen met je vriendin van der Dijs . Als de kat van huis is vieren de raten en muizen feest. prettige feest dagen tuinkabouter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *