AD | ‘Ferry Caracasbaai verplaatsen’

ferry

Greenforce wil ‘Ferry Caracasbaai verplaatsen’

Willemstad – Milieuorganisatie Green Force wil dat de regering overgaat tot het verplaatsen van de ferry die bij de Caracasbaai ligt. De organisatie stelt voor om de boot bijvoorbeeld in de Annabaai te leggen, ergens uit het zicht. Green Force is van mening dat er geen goed beeld wordt gegeven door de ferry die op een plek ligt waar veel toeristen komen om te snorkelen en te duiken. De organisatie heeft zich hierover uitgelaten naar aanleiding van de Global Week of Service, die afgelopen week bij alle Hilton-hotels op de wereld werd gevierd.

Zo ook bij Hilton Curaçao. Afgelopen woensdag plantten medewerkers van Hilton, onder begeleiding van Green Force, bomen op het strand bij de gezonken Tugboat. Zij zijn van mening dat veel toeristen op het heetst van de dag vertrekken, omdat hier geen schaduw is.

Hilton en Green Force hebben daarom zes palmbomen en vijf zeedruifbomen geplant. De bedoeling is dat deze bomen gaan groeien en de toeristen voorzien van schaduw en dat er bovendien een mooi plaatje ontstaat.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *