AD | Financiële sector gebruikt kansen

Financiële sector gebruikt kansen

Willemstad – ,,De ontwikkelingen in de financiële markten zijn dermate belangrijk, dat het tijd is om de koppen bij elkaar te steken”, zegt staatssecretaris voor Financiën Alex Rosaria (PNP).

Daarom vindt vandaag een ronde tafelbijeenkomst plaats met vertegenwoordigers uit de verschillende geledingen van de internationale financiële dienstensector. Het doel is om aan de hand van ervaringen, diverse uitgangspunten en meningen te weten te komen en te beoordelen of specifieke acties gewenst zijn.

Er zal in het bijzonder aandacht besteed worden aan international banking, funds, trust, captives and accounting en belastingadviseurs. ,,Onze sector is divers en partijen worden dan ook op verschillende manieren beïnvloed door de internationale ontwikkelingen. Door kennis en informatie uit te wisselen, kunnen we van de kansen die we krijgen gebruik maken. We moeten laten zien wat we waard zijn”, aldus Rosaria.

Renny Maduro, decaan van de Sociaal-Economische Faculteit (SEF) van de UNA, zal een inleiding houden. Moderator van de ronde tafelgesprekken is Earl Balborda van PriceWaterhouseCoopers.

Deelnemers zijn Directie Fiscale Zaken, de Bank van de Nederlandse Antillen (BNA), de Curaçao International Financial Services Association (CIFA), de International Financial Group of Curaçao (IFG) en de Association of International Bankers in the Netherlands Antilles (IBNA).

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *