AD | Gario doet aangifte tegen CDA’er

Quinsy Gario

Quinsy Gario

Den Haag – De uit Curaçao afkomstige kunstenaar/ activist Quinsy Gario gaat aangifte doen tegen het Tweede Kamerlid Michel Rog (CDA).

Gario, dankzij zijn anti-Zwarte Pietencampagne inmiddels een Bekende Nederlander, voelt zich beledigd omdat Rog hem in een tweet voor ‘graaipiet’ heeft uitgemaakt. Aanleiding voor de kwestie was het plan van de jongerenafdeling IJsseldelta van het CDA om op 2 december in Kampen een politiek café te houden waarvoor zij Gario uitnodigden om zijn bezwaren tegen de figuur van Zwarte Piet toe te lichten. De initiatiefnemers zagen daar echter vanaf nadat Gario zijn eisen op tafel had gelegd: een honorarium van 500 euro plus btw, taxikosten en een diner voor twee.

Lees meer…
Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | Gario doet aangifte tegen CDA’er

  1. Kunstenaar? haha gewoon een van de meest zielige zwarte pieten die Curacao heeft voortgebracht -lekker leven van uitkeringen en aalmoezen-ga eens echt werk doen kerel dan weet je wat het betekend een echte vent te zijn-Om kleur te gebruiken voor eigen verrijking is het meest zielige wat er is-Niemand van deze generatie weet ook maar iets af van slaaf zijn-en wel degelijk van hoe zwarte piet aan zijn zwarte uiterlijk is gekomen-dus hij heeft gewoon misbruik gemaakt van zijn eigen discriminatie.

  2. heel curacao is vergeven van deze graaipieten.
    er zijn hier ook veel witte en licht gekleurde graaipieten….maar natuurlijk ook de oudewetse zwarte graaipiet…

  3. Abraham Mossel

    Quinsy Gario heeft ook last van de welbekende lange tenen ziekte. Nu de aap uit de mouw komt dat ook hij aan zelf verrijking mee doet, wat hij trouwens ontkend, is deze aantijging “graaipiet” duidelijk genoeg.
    Gario is na zijn optredens in tv progammas ziekelijk media geil geworden met natuurlijk ff niet de centjes vergeten die deze kunstenaar/activist er bij snabbeld buiten zijn uitkering om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *