AD | Green Force wint MCB Prize 2017

MCB Green Force | Jeu Olimpio

Willemstad – De Maduro & Curiel’s Bank (MCB) heeft gisteren de felbegeerde MCB Prize 2017 overhandigd aan Green Force Curaçao.

21 Jaar geleden begon de bank met de traditie van de zogeheten MCB Prize en reikte deze uit aan de persoon of organisatie die in de loop van dat jaar heeft uitgeblonken. Over Green Force Curaçao zegt de MCB: ,,Het is een organisatie die voor een positieve impact op onze economie, maar voornamelijk op ons land en zijn bewoners, heeft gezorgd.”

Green Force Curaçao van Timo Brouwer bestaat sinds 2010 en houdt zich bezig met de recycling, opleiding en bewustwording van recyclingsmateriaal. Dit allemaal in een streven naar een schoner milieu. MCB, die de gemeenschap al jaren probeert te betrekken bij het schonen van het milieu voor toekomstige generaties, heeft Green Force Curaçao gekozen voor de MCB Prize 2017 omdat een schoner milieu het voornaamste uitgangspunt is voor de organisatie.

,,We steunen de visie van Green Force die ervan uitgaat dat wanneer veel mensen kleine dingen doen, grote dingen gebeuren”, aldus de MCB.

Green Force Curaçao heeft dit jaar meer dan een half miljoen kilo aan vuil verzameld en deze geëxporteerd voor recycling.

,,We juichen dit toe omdat hiermee niet alleen het milieu wordt geholpen, maar ons eiland tegelijkertijd ook schoner wordt. Dit geeft een push aan het toerisme en daarmee ook aan de lokale economie”, aldus de MCB, die Timo Brouwer en zijn team feliciteert met de prijs.

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “AD | Green Force wint MCB Prize 2017

  1. ,,We steunen de visie van Green Force ”, aldus de MCB. En dat voor een bank dat waarschijnlijk als enige in de wereld nog een bankboekje gebruikt. Hoe hypocriet kan je zijn?Voor zover ik weet is MCB ook PAR dus hypocrisie zit in de DNA van beide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *