AD | Grootschalige controle verkeer

Het Openbaar Ministerie bevestigt dat in totaal 26 chauffeurs een openstaande boete hadden. Hiervan moesten 24 de boete meteen betalen | Extra

Willemstad – De politie heeft zaterdagmiddag samen met leden van de Koninklijke Marine en het Openbaar Ministerie grootschalige verkeerscontroles gehouden.

De acties duurden van 15.00 tot 21.00 uur en vonden plaats aan de Caracasbaaiweg ter hoogte van Sorsaka en in de omgeving van Jan Thiel ter hoogte van Zanzibar.

De autoriteiten hebben de verkeersdocumenten gecontroleerd en met hulp van de Koninklijke Marechaussee is middels de zogenoemde blaaspijp eveneens de alcoholinname van bestuurders gecontroleerd. Er zijn verschillende voertuigen in beslag genomen, bekeuringen uitgeschreven en achterstallige boetes geïnd.

Het Openbaar Ministerie bevestigt dat in totaal 26 chauffeurs een openstaande boete hadden. Hiervan moesten 24 de boete meteen betalen. Het gaat om in totaal 4.300 gulden.

Bron: Antilliaans Dagblad

4 Reacties op “AD | Grootschalige controle verkeer

 1. Daan Banaan

  Banaan is het met meloen eens.

 2. Joep Meloen

  Leuk al dit machtsvertoon, maar op zondagmidag zijn ze in de verste verten niet te vinden wanneer een enorme club ongeregeld tuig met motoren de weg terroriseert nabij St Joris.
  Iedere zondag is het daar feest en komen ze over 2 rijbanen (dus tegen het verkeer in) al wheely rijdend, feverend, en met een enorme herrie rond de klok van 6 uur daar vandaan. Dit gaat al jaren op deze manier, maar nog nooit 1 politie agent gezien.
  Wanneer men daar nu eens een controle ging houden zouden vrijwel al die motoren, quads en scooters in beslag kunnen worden genomen.

  Maar ja, daar heeft men geen zin in, want deze club kan nog wel een agressief worden en dan is het toch makkelijker om de gewone burger aan te houden.
  Vannacht was diezelfde club motorrijders weer bezig nabij Brievengat, maar ook daar geen politie tegengekomen.
  Het is ook makkelijker om lawaai te gaan meten buiten Mundo Bizarro i.p.v. de decibel meter bij de uitlaten van deze club aso’s te houden.

 3. Trui: Je valt in herhaling en je leest bovenstaand stuk schijnbaar niet goed. Er zijn diverse auto’s in beslag genomen etc.!
  Nu wordt er regelmatig gecontroleerd en dat is dus ook niet goed?
  Als er commentaar geleverd moet worden doe dat dan gedocumenteerd!

 4. Allemaal leuk en aardig, dit machtsvertoon, zou het er helemaal mee eens zijn als er follow up op kwam.

  Uit eigen ervaring weet ik echter dat het niet betalen van een verkeersboete geen enkel gevolg heeft.

  Logisch ook, als de wgens snokkel van een kilo cocaine tot een jaar cel veroordeelde Brian Mariano nog geen minuut van zijn straf heeft hoeven uitzitten.

  Neem gewoon auto’s in beslag, zeker van onverzekerden! Ben twee maal aangereden door een onverzekerde mondi monkey en kon dus zelf voor de schade opdraaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *