AD | Hato grootste beeldscherm

Beeldscherm Hato aankomst en vertrekhal | Foto Jeu Olimpio

Luchthaven Hato heeft gisteren drie nieuwe digitale platforms officieel in gebruik genomen.

Daarbij waren ceo Ralph Blanchard van Curaçao Airport Partners (CAP) en senior advisor Airport Operations Giordano Molina van Curaçao Airport Holding (CAH) aanwezig. Het scherm op de Airport Boulevard kan zelfs bekeken worden vanaf de Mirador. Het is het grootste advertentie- en entertainmentscherm van Curaçao met een afmeting van 6 bij 8 meter en een 10 megapixels scherp beeld.

Behalve advertenties zullen er bijvoorbeeld ook voetbalwedstrijden, zoals straks het WK, op vertoond kunnen worden en culturele evenementen of films. Vanaf komend weekend zijn verder een nieuwe website van de airport en de airport-app in de lucht.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | Hato grootste beeldscherm

 1. Kunnen ze niet investeren in een aankomst en vertrek scherm met actuale tijden??? Zo moeilijk is het niet. Kijk maar op Aruba Airport!

 2. Als ik goed naar het beeldscherm kijk, lijkt dat veel op Mariah Carey wat een moordwijf zeg. Verder zie ik ongeveer 40 gelukkige werknemers waarbij sommigen duidelijk aan overgewicht lijden dus die hebben goed te vreten.

  De laatste tijd komen steeds meer werkelozen erbij, wij hebben een regering die nergens een oplossing voor heeft behalve hun eigen vrienden en familieleden aan mooie banen helpen. Het wordt tijd dat Curaçaoënaars solidair met elkaar worden. Wij moeten niet steeds meer willen bezitten maar steeds meer leren delen met elkaar.

  Een voorbeeld; mijn callgirl is 24 uur beschikbaar op oproep basis voor mij maar ik vind het niet erg om haar met de buurman te delen.

 3. Hopelijk worden op het scherm niet de aankomst en vertrektijden getoond, want daar klopt op de airport op de andere borden geen reet van.

  Alle vluchten zijn daarop ‘on time’ of ‘landed’, zelfs als ze geannuleerd zijn.

  Naar verluid haalt Jurgen Lippinkhof van Insel Air zijn on time performance cijfers van deze borden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *