AD | Hilton wordt Dreams Resort

Dreams Resort wordt een all inclusive resort, aldus Rolf Sprecher namens Lowenstein

Willemstad – Na zestien jaar zal bij Piscadera de Hilton-vlag binnenkort worden gestreken en gaat het complex na een grondige renovatie voor 12 miljoen dollar – terwijl het hotel open en operationeel blijft – verder als een meer luxueus Dreams Resorts.

,,Het wordt een all inclusive resort”, zegt Rolf Sprecher desgevraagd tegenover deze krant namens eigenaar Alfredo Lowenstein in Miami, die naast het Hilton (straks Dreams) op Curaçao ook Sunscape en Floris Suite Hotel bezit.

De vlag Hilton, of na de upgrading naar verwachting eind dit jaar die van Dreams, is van de hotelorganisatie die door de eigenaar wordt ingehuurd het hotel te managen. Met Hilton is maandagmiddag overeengekomen het managementcontract per 31 mei te beëindigen. In maart 2003 gingen Lowenstein en Hilton met elkaar in zee.

Daar komt nu dus een einde aan en Dreams komt daarvoor in de plaats. Dreams is onderdeel van AMResorts dat verschillende ‘merken’ hanteert, waar Dreams er een van is en ook Sunscape. AMResorts is eigendom van de Apple Leisure Group (ALG).

Bron: Antilliaans Dagblad

4 Reacties op “AD | Hilton wordt Dreams Resort

 1. @LuMa, Maar je verliest de Hilton klanten.
  En we mogen hopen dat Dreams dan Hilton met de grond gelijk maakt en er wat nieuws neerzet

 2. Sorry Trui voor je gaat roepe toeteren eerst je verdiepen,deze onderneming heeft nu 14 high end resorts en druk bezocht door veelal amerikanen.
  DREAMS RESORTS & SPAS
  Unlimited-Luxury® for couples and couples with children.
  Dreams Resorts & Spas offer a high level of luxury for couples and couples with children,

 3. Na PWC en KPMG weer een internationale naam weg van het eiland. zo jammer.

  Want zoals Amerikanen geen waarde hechten aan een accountantsverklaring van Baker Tilly Pikerie of Anthony ‘Centje’ Cijntje, zo zullen zij ook niet boeken bij Santa Barbara Resort ondanks dat het een geweldig hotel is. Toen het nog Hyatt heette kwamen zij wel, want dat kennen zij. net als Marriott en Hilton, en staat garant voor kwaliteit.

  Maar laten we blij zijn dat er een nieuw hotel voor in de plaats komt en er geen spookhotel bijkomt, naast Sunset Waters en het Plaza hotel in Punda.

  Voor de Curacaose horeca is het niet goed dat het hotel all inclusive wordt, maar beter een all inclusive hotel dan geen hotel.

 4. Er gaat er weer 1 weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *