AD | Huggins hoofd communicatie

reginald-huggins-antilliaans-dagblad

Reginald Huggins terug

Willemstad – Reginald Huggins is na een afwezigheid van ruim twee jaar weer bij het korps politie in zijn oude functie van hoofd Communicatie en Preventie.

Dat heeft het hoofd tegenover deze krant bevestigd.

Huggins werd destijds door minister Navarro van Justitie op non-actief gezet in verband met een onderzoek naar een affaire die hij met de vrouw van een vakbondsleider had. Nu dat onderzoek is afgesloten is er geen reden om hem niet weer in functie te hebben.

Huggins verklaarde tegenover deze krant zich te willen richten op een betere en nauwere samenwerking met de lokale media. Hij wil daarvoor op termijn een ontmoeting organiseren met de hoofdredacties van de diverse media.

Imro Zwerwer, het waarnemend hoofd Communicatie en Preventie, tevens hoofd Intake en Service en hoofd van de Meldkamer, was tijdens de afwezigheid van Huggins de woordvoerder van de politie.

Met de terugkeer van Huggins is Zwerwer niet langer werkzaam als politiewoordvoerder. Alfred Suares is nu de woordvoerder van de politie die belast is met de dagelijkse zaken, terwijl Huggins de woordvoering zal doen voor beleidszaken.

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “AD | Huggins hoofd communicatie

  1. Concurrent van Michel Romer dus, deze Huggins.

    Misschien heeft hij Del-vira Rosaria Statia ook gehugged?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *