AD | Inspectie bij kermis Sambil

als na een laatste inspectie alle zaken veilig bevonden zijn kan de vergunning afgegeven worden en kan het publiek vanaf morgen het park bezoeken | Jeu Olimpio

Willemstad – Een team van verschillende diensten waaronder politie, de brandweer en de Veiligheidsinspectie is druk bezig geweest om het attractiepark bij Sambil te controleren op (brand) veiligheid.

Dit is de procedure als het gaat om het verstrekken van een vergunning van een attractiepark.

Dikmar Olana van de brandweer legt uit: ,,De brandweer heeft met name gekeken naar de aanwezigheid van goedgekeurde brandblussers en heeft alle elektrische kabels, de generatoren en de verlichting van de nooduitgangen geïnspecteerd. Ook is de gasinstallatie van de truk’i pan geïnspecteerd en goed bevonden. De politie controleerde de parkeerroute en de Veiligheidsinspectie heeft ook gekeken naar de veiligheid van de verschillende attracties als het reuzenrad en de botsauto’s.”

De verschillende diensten zullen hun bevindingen met elkaar bespreken en als na een laatste inspectie alle zaken veilig bevonden zijn kan de vergunning afgegeven worden en kan het publiek vanaf morgen het park bezoeken.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *