AD | Intertoys wordt Sweetheart

Intertoys | Antilliaans Dagblad

Willemstad – De vestigingen van de bekende speelgoedketen Intertoys op Curaçao, zullen spoedig onder een andere naam verdergaan: Sweetheart.

Dat maakt de speelgoedwinkel op Facebook bekend.
Onlangs werd Intertoys Nederland failliet verklaard. Intertoys Curaçao benadrukt in de berichtgeving op Facebook met klem dat zij een zelfstandige onderneming is ‘die geen enkele directe noch indirecte financiële relatie heeft met Intertoys Nederland’.

Intertoys Curaçao maakt deel uit van de ‘moedervestiging’ van Sweetheart, gevestigd in Suriname. ,,De relatie met Intertoys Nederland was slechts beperkt tot een deel van de inkoop”, zo laat Intertoys Curaçao in een officiële verklaring weten. ,,Deze relatie is inmiddels beëindigd en zal met andere internationale leveranciers worden voortgezet. Voor onze klanten zal dit geen consequenties hebben. Het speelgoedassortiment in de winkels zal op zijn minst hetzelfde niveau en kwaliteit hebben, zoals u dat van ons gewend bent. De naam van de vestigingen op Curaçao zal binnenkort dezelfde zijn als de Surinaamse vestigingen: Sweetheart.”

Intertoys Curaçao geeft tot slot aan de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien en met de naamswijziging een eerste stap te hebben gezet naar ‘een succesvolle Caribische speelgoedketen’. Per wanneer de naamswijziging ingaat, is vooralsnog onbekend.

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “AD | Intertoys wordt Sweetheart

  1. ericlapas

    Voor zover ik het heb begrepen, was dit de nr.1 leverancier van defensie Nederland. Bij de naam Sweatheart denk je meer aan een winkel in liefdesartikelen en sexy lingerie dan aan speelgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *