AD | Inventaris tv-station executoriaal verkocht

De nieuwe eigenaar van de spullen, waaronder een tv-camera, is Amparo dos Santos, zakenman en eigenaar van het winkelbedrijf Coshel te Zeelandia

Willemstad – Tijdens de executieverkoop van Master Media Management, de exploitant van het lokale televisiestation CBA Television, is de inventaris in één keer van de hand gegaan.

De nieuwe eigenaar van de spullen, waaronder een tv-camera, is Amparo dos Santos, zakenman en eigenaar van het winkelbedrijf Coshel te Zeelandia maar vooral ook bekend als partijleider en Statenlid voor oppositiepartij Kòrsou di Nos Tur (KdNT). Volgens aanwezigen voor een bedrag van 23.000 gulden, terwijl de inzet begon bij 25.000.

Master Media Management bv zat al een tijd lang in financiële problemen en kon de belastingschulden niet meer betalen. Dit leidde uiteindelijk tot de ‘verkoop bij executie’ afgelopen woensdag. Verkocht werden ‘enige roerende zaken’, zoals diverse tv-studioapparatuur, computers, tv’s, airco’s, bureaus, bureaustoelen en ‘wat verder te koop werd aangeboden’. Aldus de deurwaarder belast met de executie.

De problemen bij Master Media Management, opgericht in 2011 met Edward Albert Palm als directeur, heeft ook vergaande consequenties voor CBA TV, die niet meer uitzendt. Palm noch CBA-(mede)eigenaar Ramon Chong heeft echter een verklaring gegeven. Bij CBA TV werkten enige tijd terug nog enkele tientallen personen. Ook over hun lot geeft het management geen uitleg.

Overigens blijkt Master Media meerdere schulden te hebben. Zoals huurschulden. Verhuurder Icy Rock heeft via de advocaat gesommeerd de achterstallige huur te voldoen. Het gaat om de maanden vanaf februari en telkens om een bedrag van 5.000 gulden per maand. Icy Rock heeft de huur opgezegd wegens wanprestatie en beroept zich op haar retentierecht.

Bron: Antilliaans Dagblad

5 Reacties op “AD | Inventaris tv-station executoriaal verkocht

 1. DS nog steeds niet ‘geworpen’. Tragisch eigenlijk dat de gemeenschap voor zo’n geval nog moet betalen ook.

 2. ericlapas

  Zo een dikke buik brengt veel gezondheid risco’s met zich mee oa. Hart- en vaatziekten, gewrichtsklachten (artrose), diabetes, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk, bepaalde soorten kanker en impotentie.

  Het zal een wonder zijn als deze man over 5 jaar nog in leven is.

 3. Neemt dos Santos hier de halve inventaris onder zijn shirt mee, zonder af te rekenen?

 4. Die Amparro. De halve inventaris onder je shirt steken om niet te hoeven betalen.

 5. Showroe di Emmastad

  Just asking…… ehh…… when is the creature due? There is something wrong in diz picture, but I can’t put me finger on it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *