AD | Investeren in Willemstad

De summit ‘Invest in Willemstad’ werd gisteren officieel geopend door premier Eugene Rhuggenaath en de voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer | Antilliaans Dagblad

De summit ‘Invest in Willemstad’ werd gisteren officieel geopend door premier Eugene Rhuggenaath en de voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer in het Maritiem Museum.

In de ochtend werd kennisgemaakt met het potentieel van de districten Punda, Otrobanda, Scharloo en Pietermaai, en de ondernemersverenigingen in Willemstad. Na de middag stond het investeren in Willemstad centraal.

Ook deelden Curaçaose ondernemers hun plannen en werden de potentiële investerings- en exploitatieprojecten gepresenteerd. Na afloop van het panel was er gelegenheid voor netwerken, afspraken, Business to Business (B2B) en het bezoeken van de investeringsobjecten.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | Investeren in Willemstad

 1. Investeren In Willemstad .
  2019 worden ze eindelijk een keer wakker ?
  Ay nos mes por .

 2. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 3. Abraham Mossel

  Kijk die Cowboys en pistolen paultjes eens netjes zitten, als ik het goed zie zie ik de slimme Vossin en adviseur sloerie van Gerrits de Raaf er ook bij zitten. tjonge tjonge waar gaat dit eiland naar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *