AD | KFO houdt manifestatie

Peppie Sulvaran riep op te demonstreren tegen racisme en discriminatie

KFO advocaten Eldon Peppie Sulvaran (foto, midden) Chester Sulvaran en Anthony Eustatius hielden eerder op 5 februari 2014 een manifestatie tegen racisme en discriminatie door de Orde van Advocaten bij het Avila-hotel

Willemstad – De politieke groepering Kòrsou Fuerte i Outónomo (KFO) organiseert op donderdag 13 november een manifestatie op Wilhelminaplein. Zij roepen iedereen op die de advocaten Eldon ‘Peppie’ Sulvaran, Anthony Eustatius en Chester Peterson steunen in hun strijd voor het recht op vrije meningsuiting.

Op 13 november dient de zaak rond de klacht die de toenmalige deken van de Orde van Advocaten, Caroline Fiévez, tegen Sulvaran heeft ingediend. Fiévez baseerde haar bezwaar onder andere op de manier waarop advocaat Sulvaran zich in de rechtszaal had uitgelaten in de zaak van Emsley Tromp, directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten tegen KFO.

Later kwam daar een klacht bij van burger Nardy Cramm. Ook zij heeft een klacht over de wijze waarop het trio zich uit in de rechtszaal.

De behandeling van de klachten tegen de advocaten Sulvaran, Peterson en Eustatius zal plaatsvinden op 13 november vanaf 8.30 uur. De manifestatie ter ondersteuning van het trio begint om 8.00 uur.

Bron: Antilliaans Dagblad
Dossier: Fundashon Kòrsou Fuerte i Outónomo (KFO/FKO)

2 Reacties op “AD | KFO houdt manifestatie

  1. ja, Robbie zal wel wat gasten op trommelen en ook wat gasten betalen om te komen demonstreren.
    Een nolrmaal intelligent mens, die eerlijkheid hoog heeft staan zal hier niet aan meedoen….
    Deze maffia groep heeft wel lef…maar hpoop dat ze zelf snel flink aangepakt gaan worden.

  2. Het 3tal voelt de hete adem van justitie in hun nek. Flink wat drank en pastechis en ze hebben wel een stoet achter zich. Haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *