AD | KFO-trio bijt van zich af

V.l.n.r. advocaten Eldon 'Peppie' Sulvaran, Anthony Eustatius en Chester Peterson (ook wel 'KFO advocaten' genoemd).

V.l.n.r. advocaten Eldon ‘Peppie’ Sulvaran, Anthony Eustatius en Chester Peterson (ook wel ‘KFO advocaten’ genoemd) bijten van zich af

Willemstad – De advocaten Anthony Eustatius, Chester Peterson en Eldon Sulvaran van Kòrsou Fuerte i Outónomo (KFO), bijten in hun laatste persverklaring van zich af door alle mensen die de ernstige zaken die de raadsmannen aanklagen niet ernstig genoeg nemen, van repliek te dienen met ‘sodemieter op’.

,,Voor alle mensen die het belangrijker vinden om zich te concentreren op de woorden ‘sodemieter op’ in plaats van dat zij de ernstige zaken die wij aanklagen veroordelen, hebben wij een laatste boodschap: sodemieter op.”

In de verklaring getiteld ‘Wij zullen geen onrechtvaardigheid accepteren’, worden de indieners van de klacht tegen de advocaten gehekeld, op 13 november wordt deze zaak behandeld.

De indieners van de klacht zijn een paar Europese Nederlanders die geen kennis hebben van de feiten, stelt KFO. Ze zijn ook geen familie van de rechter of van de directeur van de Centrale Bank die de advocaten naar eigen zeggen succesvol van corruptie beschuldigden.

Deze mensen hebben besloten om het op te nemen voor deze twee personen en de racistische decaan die probeerde de KFO-advocaten uit te sluiten om te stemmen bij de Orde van Advocaten in eigen land, zo schrijven de raadsmannen.

De Curaçaoënaars die ‘het lef hadden om onze daden aan te klagen, moeten gestraft worden’. Het trio stelt als onafhankelijke advocaten niet bang te zijn voor repercussies of represailles. De discussie gaat volgens hen verder dan wat zij wel of niet mogen zeggen.

De tegenstanders van de advocaten beschouwen de advocatuur als een nobele zaak, zo stellen de raadsmannen van KFO. Volgens hen ziet een meerderheid de advocatuur als een manier om geld te verdienen.

,,Wij zijn niet van mening dat advocaten tot een speciale categorie horen. Onze loyaliteit ligt niet bij welke groep dan ook die kwalijke zaken in de doofpot wil stoppen door met eer of posities te schermen, maar bij de mensen uit de groep waar wij vandaan komen.”

De advocaten schrijven geen medelijden te hebben met mensen die er bewust voor kiezen schurkenstreken uit te halen en individuen die de samenleving benadelen. Zij moeten net als iedereen de gevolgen van hun daden dragen.

,,Geen enkele eer, positie of juristenclub kan hen redden. De valse normen van deze groepen zijn funest voor onze samenleving als zij verder verspreid worden.”

De raadsmannen verwijzen aan het eind van hun verklaring naar de preambule van de Verklaring van de Rechten van de Mens:

Overwegende dat het van groot belang is, dat de rechten van de mens beschermd worden door de suprematie van het recht, zodat mensen niet gedwongen worden om hun laatste toevlucht te nemen tot rebellie tegen tirannie en onderdrukking.

Bron: Antilliaans Dagblad
Dossier: Fundashon Kòrsou Fuerte i Outónomo (KFO/FKO)

8 Reacties op “AD | KFO-trio bijt van zich af

 1. gespleten personelijkheid, eerst zeggen sodemieter op en ook nog een hele groep beledigen en onze eigen mensen bedreigen met straffen omdat ze een eigen mening hebben.. Daarnaar wijzen op de verklaring rechten van de mens .( how cuccoo can you be)

  is maar hoe je speelt met verklaringen. Zeggen dat je niet wilt dat personen of bevolkings groepen het onderstaande niet overkomt.

  Overwegende dat het van groot belang is, dat de rechten van de mens beschermd worden door de suprematie van het recht, zodat mensen niet gedwongen worden om hun laatste toevlucht te nemen tot rebellie tegen tirannie en onderdrukking.

  En ondertussen er voor zorgen dat niet gelijk denkende personen, niet hun eigen mening mogen verkondigen. Meer de gedachte wie niet voor ons is , is tegen en wie tegen is zullen we krijgen. Dit soort gedachte gang zorgt er juist voor dat rebellie er zal komen.

  Vraagje: hoe zat het ook alweer als je crimineel geld aanneemt ? Wat ben je dan.

 2. The Three Stooges. Komische act om de samenleving te amuseren en om het recht krom te maken. Racisten van ongekende hoogte. Dan kunnen ze lekker diep vallen. “Geen medelijden met mensen die schurkenstreken uithalen ? ” Daar bestaan ze nu juist van. Hoogste tijd om deze heren uit het ambt te gooien. Ze hebben het er naar gemaakt.

 3. wat een treurig spektakel trio.

 4. Quel niveau ..

 5. Abraham Mossel

  Dit maffia trio kan beter de naam, maffia kwartet ( de Daltons ) op hun mouw gespeld krijgen aangezien hun opdracht gevers, met maffia figuur Gerrit de Raaf als opperhoofdloopjongen de dienst uit maken en wel ff vertellen wat wel en niet in de media mag worden vermeld. Het doel heiligt de middelen denken zij. Het enigste doel wat zij na streven is het land Curaçrim te vernietigen, om zo zelf aan de macht te komen zonder tegen spraak.

 6. Ze zitten tot hun nek in de maffia.
  een normale klant zullen ze nooit meer krijgen.
  als ze niet zo belachrelijk waren, dan konden ze gevaarlijk worden…

 7. caribbeancynic

  In Nederland werd een advocaat aangeduid als ‘maffiamaatje’. Die advocaat mag nu niet meer werkzaam zijn als advocaat.

  Kan iemand een leuke naam bedenken voor deze 3 droeftoeters?

 8. Het trio als Advokaat-“you get no respect” -schreeuwen te hard en doen alsof ze altijd gelijk MOETEN hebben -inteligente mensen van de samenleveing hebben jullie al jaren lang door-dus NO RESPECT en dus maar…… sodemieter op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *