AD | Logos Hope op weg naar Curaçao

Cultureel schip Logos Hope onderweg naar Curacao

Willemstad – Het schip Logos Hope is op weg naar Willemstad en zal vanaf morgen tot 4 maart aangemeerd zijn aan de Prins Hendrik Werf in Otrobanda.

Naast een boekenmarkt met een verzameling betaalbare kwaliteitsboeken, organiseert de internationale bemanning van het schip ook activiteiten aan boord.

Binnen het interactieve culturele programma kunnen gasten de cultuur en de verhalen van vele naties ervaren. Voor de voorstellingen geldt dat er een gelimiteerd aantal zitplaatsen beschikbaar is. Op 25 februari zal de voorstelling The Lion, the Witch and de Wardrobe twee keer worden opgevoerd en op 5 maart verzorgt Logos Hope een gospelconcert. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan boord.

Aan boord is een selectie van meer dan 5.000 boeken te vinden, die allemaal te koop zijn voor schappelijke prijzen. Bezoekers kunnen terecht op het Visitor Experience Deck in de Welcome Area en in het International Café. Toegang tot het schip kost 1 gulden. 65-plussers en kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding) mogen gratis het schip betreden.

Logos Hope is een van de schepen van de Duitse liefdadigheidsorganisatie GBA Ships en reist sinds 1970 van haven tot haven met een uit vrijwilligers bestaande bemanning. Het schip heeft al meer dan 45 miljoen bezoekers in 150 landen mogen ontvangen.

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “AD | Logos Hope op weg naar Curaçao

  1. Abraham Mossel

    Kijk er niet van op, dat als de kaptein ten oren komt dat Gerrit de Raaf ” met zijn vrijmetselarij aanhang” weer de macht heeft op curacrim dat hij direct een andere koers in zet, ver weg van dit bedorven en zinkend eiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *