AD | Man doodgeschoten in Koraal Specht

Djogodostraat – Koraal Specht

Willemstad – De 38-jarige op Curaçao geboren Roucellon Felix Sluis is dodelijk gewond geraakt bij een schietpartij in Koraal Specht. De schietpartij vond afgelopen zaterdag omstreeks 14.00 uur plaats.

Bij aankomst heeft de politie het slachtoffer liggend op de grond aangetroffen in een appartement in de tuin van een woning aan de Kaya Djogodo. De man gaf geen teken van leven meer. Hij had verschillende schotwonden aan zijn hoofd en zijn bovenlichaam.

Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer thuis bij familie was. Op een gegeven moment is een gemaskerde man over de muur bij de tuin van het huis gesprongen. De man is toen het appartement ingegaan en heeft gericht op het slachtoffer geschoten. Na de schietpartij heeft de schutter de autosleutels gepakt van de zwarte Cherokee Jeep van het slachtoffer en is weggereden.

Omstreeks 16.48 is de jeep aan de kant van de weg bij Sabana Hundu aangetroffen. De politie heeft de auto in beslag genomen voor nader onderzoek. Op last van de officier van justitie is het levenloze lichaam van het slachtoffer in beslag genomen.

Mensen die informatie hebben over de schietpartij worden door de politie opgeroepen te bellen naar 917; dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Informatie kan ook bij de anonieme lijn 108 worden gemeld. De politie hoopt dat de tips helpen bij het oplossen van deze moord.

Bron: Antilliaans Dagblad

6 Reacties op “AD | Man doodgeschoten in Koraal Specht

  1. @eric, Hoezo triest. Deze jongen zat in een milieu waar ze nu eenmaal snel een pistool trekken.

  2. Criminele afrekening, want Koraal Specht plus een peperdure patserbak…

  3. Familie van crimineel Sluis, directeur van Bureau Post?

  4. Een ‘gepastere’ reactie dan ervoor!

  5. Uiterst triest! Dit heeft alle schijn van een gerichte liquidatie. Robert de Niro zei in de film Heat, “Don’t let your self get attached to anything your not willing to walk out in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner”. Aan de andere kant kan je tegenwoordig voor elk wisje wasje een kogel door je kop krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *