AD | Manifestatie AVP tegen regering Aruba

De oud-premier ziet dagelijks hoe familieleden en vrienden van de zittende regering bevoordeeld worden. ,,De bevolking wordt geplaagd met maatregelen, terwijl een kleine kliek zich verrijkt. Dat moet stoppen.” | Antilliaans Dagblad

Oranjestad – Oppositiepartij AVP organiseert op 12 april een nationale manifestatie. De leider van de groene partij, oud-premier Mike Eman, maakte dit bekend na afloop van een partijberaad.

Wijkhoofden, activisten en andere partijleden waren dinsdagavond massaal naar het partijhuis gekomen voor overleg. Zij waren unaniem van mening dat de bevolking niet langer gediend is van de maatregelen die de huidige regering neemt. Hun conclusie luidde dat de kiezers in 2017 bedrogen zijn en opnieuw de kans moeten krijgen om hun stem te laten horen.

Eman meent dat de bevolking allerlei beloftes heeft gekregen in de aanloop naar de verkiezingen van twee jaar geleden.

,,Ze hebben mensen beloofd dat de pensioenleeftijd verlaagd zou worden, dat de benzine goedkoper zou worden, evenals water en elektriciteit. Ze hebben gezegd dat er geen maatregelen zouden komen. Dat alles blijkt een grote leugen. Een regering die kiezersbedrog pleegt, heeft geen recht om aan te blijven.”

De oud-premier ziet dagelijks hoe familieleden en vrienden van de zittende regering bevoordeeld worden. ,,De bevolking wordt geplaagd met maatregelen, terwijl een kleine kliek zich verrijkt. Dat moet stoppen.”

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “AD | Manifestatie AVP tegen regering Aruba

  1. joop savaneta

    Het wordt tijd dat zowel de partijen MEP en de AVP van het politieke toneel verdwijnen en er nieuwe partijen komen met frisse ideeën die het hele patronage systeem los laten. MEP of AVP, één pot nat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *