AD | Manifestatie voor steun aan MEO

,,Laten we samen komen en Joel Gois te kennen geven dat wij als Curaçao zijn onzin niet meer accepteren.”

Willemstad – Via de sociale media wordt een oproep gedaan om woensdag om 18.00 uur een manifestatie bij te wonen tegen supermarkten die producten over de houdbaarheidsdatum leveren en om de inspecties door het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) te steunen.

Het protest begint bij Hòfi Biesheuvel en eindigt iets verderop bij Goisco. In de oproep wordt vooral tegen deze groothandel geageerd. ,,Mensen, het wordt tijd dat we ons verenigen in het belang van onze gezondheid en om MEO te steunen.

Goisco heeft besloten een rechtszaak aan te spannen omdat het bedrijf niet blij is met de foto’s en filmpjes die in de publiciteit komen over verlopen producten. Wij moeten daar als bevolking een antwoord op geven en Goisco te kennen geven dat wij volledig achter MEO staan”, aldus de oproep.

De oproep wordt even verderop persoonlijker: ,,Laten we samen komen en Joel Gois te kennen geven dat wij als Curaçao zijn onzin niet meer accepteren.” De journalist Julius Koko zit ‘als burger en op persoonlijke titel’ achter de organisatie.

Bron: Antilliaans Dagblad

2 Reacties op “AD | Manifestatie voor steun aan MEO

  1. Ben Vana

    Waarom loopt Julius Loko niet naar Centrum Mahaai of Mangusa? Om dat het alleen om politiek gaat. Julius Loko is van een andere politieke partij dan Gois en hij probeert hier nu een slaatje uit te slaan. Zielige figuur.

  2. Mensen-Goisco gunt geen enkele importeur een verkoop-ze brengen alles zelf aan mass binnen met alle gevolgen van dien-teveel goederen en dan willen ze ook voor Groothandelaar spelen-welke idiote winkel wil nu Goisco producten verkopen-gratis reclame voor hun-en geloof me-alles is verdund/aangewaterd om de prijzen laag te houden.
    van de Olijfolie tot de Gloor -en is het niet zo dat je een boete PER ILLIGALE moet betalen?-wel begin ze te beboeten-kan de staats kas weer wat worden bijgespekt.
    Wel moet ik toegeven na 40 jaar in dit vak te zitten dat niet alles over datum slecht voor de gezondheid zou zijn-het is vaak dat door toegevoegde stoffen de smaak kan veranderen-alleen Melk houdende producten zijn wel raadzaam na datum niet meer te consumeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *