AD | Meubels voor Sint Margaretha College

Schoolmeubels Sint Margarethaschool | Jeu Olimpio

Het Sint Margaretha College vierde gisteren feest. De school heeft tweedehands meubels ‘die nog in perfecte staat verkeren’ van basisschool De Morgenster uit Nederland.

Omdat deze school pas is verhuisd, hebben ze hun oude inboedel geschonken aan de Curaçaose school. Voormalige docenten aan het Sint Margaretha, Bert en Willemien Ruiter, waren de motor achter het project.

Schoolmeubels Sint Margarethaschool | Jeu Olimpio

Het transport is gecoördineerd door Stichting Help de Schoolkinderen van Curaçao en medegefinancierd door First Caribbean International Bank Curaçao. Foto Jeu Olimpio

Bron: Antilliaans Dagblad

5 Reacties op “AD | Meubels voor Sint Margaretha College

 1. Abraham Mossel

  @ plasje kom nou eens 1 een keer voor de waarheid uit man, je bent DbpT, Mano, en plasje tegelijk. Je kan van mij niet zeggen dat ik fake namen gebuik dat laat ik aan vazalen en trollen van Gerrit de Raaf en de maffia club van de MFK/KFO/PS over, DOEI.

 2. Trots op Curaçao

  Denk maar zo dat jij, @ericlaplas, op school op nieuwe stoeltjes hebt gezeten en dus weet dat je daar een dikke reet van krijgt en zal ongetwijfeld ook op de tafels hebben gestaan. Wat een negatieve gedachte hé.

 3. Beste @mossel, hoewel ik een grote fan van DbpT ben, is er maar één EricLapas.

 4. Abraham Mossel

  @ [email protected] of moet ik DbpT zeggen “dat was toch je oude echte fake naam!”, de troll en vazal van Gerrit de (roofvogel) Raaf en KFO/PS/KndT.

 5. Deze minister Alcala – Wallé heeft in elk geval een vooruitziende blik. Kinderen worden nu al voorbereidt, ze kunnen met hun dikke reet op de stoelen zitten op de tafels springen, Nederland lost het toch op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *